![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Předem díky moc za pomoc s výběrem či návrhy
po vánocích někdy v lednu bych si chtěl pořídit NB. pár let z5 jsem se o PC zajímal ale o NB vím +- 00prd
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Měl by přijít namísto mého stolního PC..
používat by se měl převážně na filmy, hudba, office, surf a nějaké ty gamesky.. Žádné novinky, hry moc nehraju tj mělo by to zvládat převážně WoW, nějaké NFS, Batlefield2, CS1.6
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Převážně mě jde o vzhled a to nejlépe černý lesklý jako např HP 4510s či 4515s (o kterém silně uvažuji) a nějaké šasi co už něco vydrží
Kapacita HDD není až tak důležitá, většinu dat mám na externích discích tj esata výhodou ale nemusí (nevím jestli NB mívají) a stejně tak HDMI výhodou
Stropní cena by měla být +- 14000Kč s DPH (nekradu).. Prostě něco new co pojede spolehlivě alespoň 5let
K hlučnosti.. Pár NB jsem slyšel ale doma mám stolní PC s homemade vodním chlazením takže pochybuju že nějaký NB bude po celou dobu vydávat pouze zvuky z čtení HDD
Jak jsem se už zmínil, zvažuji o HP Probooku 4515s nebo třeba MSI řada 600 ale teď nevím jestli VX či GX,
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Pokud to bude 15" či 17" je mi to převážně +- jedno, hlavně kvalitní jak jsem psal výše..
Určitě by to neměl být ASUS a DELLu taky moc nefandím