Lenovo vs HP PROSIM poradte :/
Proti gustu zadny disputat. Ale kdyz si dnes clovek koupi bussines HP s Core Duo a pak na nem bude chtet mit 64bit Visty. Vyvoj nezastavis. Ja napr. misto toho, abych vrazil jednou za 4 roky 60 000Kc do notebooku, tak obmenim za dva roky pri polovicni cene notebooku. A svete div se, vydrzi. Samozrejme kdybych potreboval pracovat nekde v terenu, tak priplatim, ale to spousta lidi nepotrebuje. Spousta lidi jen vezme notebook, prenese do kanclu a z kanclu domu. Na to je ThinkPad zbytecny, nemyslite.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
Michal27 píše:Proti gustu zadny disputat. Ale kdyz si dnes clovek koupi bussines HP s Core Duo a pak na nem bude chtet mit 64bit Visty. Vyvoj nezastavis. Ja napr. misto toho, abych vrazil jednou za 4 roky 60 000Kc do notebooku, tak obmenim za dva roky pri polovicni cene notebooku.
naco 64bit visty? realne ich potrebuje menej ako 1% uzivatelov.
a nechapem co sem pleties notebook za 60tisic? za 1) diskusia bola o nx-kovych hpckach a za 2) toho co si napisal su bez problemov schopne aj notebooky za menej ako polovicnu cenu. pravdu povediac vobec nechapem co sem stale tie notebooky za 50-60tisic tahas.
nechci se moc přidávat. Ale když někdo řekne bussines model s magneziovou sasi taky mě nenapadne notebook do 25 tis. takže to, že Michal27 zareagoval bylo dle me dost prirozene. Jimmyjames rekl bussines model ale myslel to jinak Michal27 to pochopil tak jako ja notebook drahej s magneziovou sasi. Ghost a nevim proc porad utocis.
Poznamka: 64 bit systemy se nakonec podle me tolik nerozsiri prakticky vykonove neprinaseji nic. A na co kvuli par procentum up nebo i v nekterych pripadech down menit zabehnuty 32 bit systemy.
Poznamka: 64 bit systemy se nakonec podle me tolik nerozsiri prakticky vykonove neprinaseji nic. A na co kvuli par procentum up nebo i v nekterych pripadech down menit zabehnuty 32 bit systemy.
tento účet již není aktivní.
tecra a8 ma celomagneziove sasi a stoji od 27tisic vyssie, siemens amilo pro V3205 s magnesiovym vekom displeja stoji este menej (mozno sa najdu aj ine).
ja som nechcel flamovat. len pisem, ze ked chce niekto kupit kvalitny notebook a nepotrebuje graficky vykon na hry tak sa da relativne kupit pevny bussines notebook aj za cenu okolo 20tisic (napr. z rady hp nx) a ked to je niekomu malo tak za par tisic navyse uz ma aj s magneziovym sasi...
presne tak ako sa autor topicu pytal tak by som radsej odporucil investovat do pevnejsieho sasi s integrovanou grafikou (kedze na hry to nepotrebuje) ako do dedikovanej grafiky ako navrhol michal27. to je vsetko.
p.s. a samozrejme som nexel tvrdit, ze hp nx rada ma magneziove sasi alebo ze notebook s magneziovym sasi sa da kupit do 20tisic. ale na druhej strane za notebook s magneziovym sasi nie je treba dat 50-60tisic minimalne. snad uz som sa vyjadril dostatocne jasne
ja som nechcel flamovat. len pisem, ze ked chce niekto kupit kvalitny notebook a nepotrebuje graficky vykon na hry tak sa da relativne kupit pevny bussines notebook aj za cenu okolo 20tisic (napr. z rady hp nx) a ked to je niekomu malo tak za par tisic navyse uz ma aj s magneziovym sasi...
presne tak ako sa autor topicu pytal tak by som radsej odporucil investovat do pevnejsieho sasi s integrovanou grafikou (kedze na hry to nepotrebuje) ako do dedikovanej grafiky ako navrhol michal27. to je vsetko.
p.s. a samozrejme som nexel tvrdit, ze hp nx rada ma magneziove sasi alebo ze notebook s magneziovym sasi sa da kupit do 20tisic. ale na druhej strane za notebook s magneziovym sasi nie je treba dat 50-60tisic minimalne. snad uz som sa vyjadril dostatocne jasne
No za tech 50 000Kc jsem nemyslel jen pevne sasi, ale i kvalitni HW (dedikovana grafika, C2D, 2GB RAM a 9cell baterka). A magnesiove viko neradi notebook do bussines kategorie. Magnesiove sasi, ani viko se vyrazne na zivotnost nepodepisi. Jde o notebook jako celek. Ale uz dam radeji nebudeme vest tento flame. Proste jde o to, zda-li chce zakladatel tohoto threadu kvalitnejsi notebook s nic moc HW, nebo nic moc sasi s dobrym HW. Ja jsem se vyjadril, jak bych vybiral.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
Zdravim,
Jsem si precetl recenzi na HP Compaq 6910p a to me zvyklalo...
Zajimalo by me jak by ste srovnali Lenovo TP R61 a prave tenhle Compaq co se tyce kvality:
1) sasi
2) servisu
3) trackpoinu
4) klavesnice
5) vydrze
Diky za vsechny postrehy!
Jsem si precetl recenzi na HP Compaq 6910p a to me zvyklalo...
Zajimalo by me jak by ste srovnali Lenovo TP R61 a prave tenhle Compaq co se tyce kvality:
1) sasi
2) servisu
3) trackpoinu
4) klavesnice
5) vydrze
Diky za vsechny postrehy!
Budoucnost je něco, kam se každý z nás dostane rychlostí 60-ti minut za hodinu, a to bez rozdílu, kdo to je a co udělá.
Lenovo TP R61 14'
Lenovo TP R61 14'
No nejvetsi problem je v tom, ze ja bychchtel 14 monitor a to co poskytuje z booku lenovo se 14 se me moc nelibi (z hlediska hardweru)... Vsechno hraje pro lenovo a pro HP jen ta uhlopricka a konfigurace... treba lenovo jeste s nejaky dalsim, novejsim 14 pacovim produktem prijde... dik
Budoucnost je něco, kam se každý z nás dostane rychlostí 60-ti minut za hodinu, a to bez rozdílu, kdo to je a co udělá.
Lenovo TP R61 14'
Lenovo TP R61 14'
Zpět na „Jaký vybrat notebook“