Náhrada za 5935G na hry, filmy, internet, office do 26 000

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
petula11
občas něco napíše

Náhrada za 5935G na hry, filmy, internet, office do 26 000

Příspěvekod petula11 » 26 lis 2009 22:04

Téměř půl roku si půjčuju notebook acer 5935G, jsem s ním celkem spokojený, ale protože není můj rád bych si koupil něco výkonově srovnatelné, tedy předpokládám, že bych si o něco polepšil grafikou (9600GT), harddiskem (32O HDD).
Notebook hodnotím jako relativně dobře zpracovaný-pevné šasi, nikde se nic neprohýbá a je relativně tichý, hlučnost se zvedá jen v při hraní her kde to tolik nevadí. Vzhledově se mi moc nelíbí MSI. Jinak je mi to celkem jedno.
Velikostí to může být 15, 16 nebo i 17 monitor. Větší by byl asi lepší vzhledem k nově zaváděnému poměru stran 16:9. Mohl by mít už operační systém windows seven. Dovedu si představit něco od asusu, sony, aceru, toshiby nevím co hp.
Myslím si, vzhledem k tomu, že mám takovou zkušenost, že se dá vybrat i multimediál relativně dobře zpracovaný-pevnější šasí, pochopiteně že to bude plast, bez prohýbání s poměrně tichým chlazením vyjma hraní her. Váhou tak do 3,3 kg. Je pravda, že s mým vlastním acerem jsem tak spokojený nebyl, chlazení řvalo i při malé zátěži, na touchpadu by se daly dělat topinky atd..... Vadný kus, vrátili mi peníze, šlo o stejný typ notebooku jako výše zmíněný.
Je pravda, že posílání do servisu, čekání měsíc na opravu, další měsíc na vrácení peněz není dvakrát příjemné, zvlášť kdybych neměl možnost si notebook půjčovat, ale to nejde do nekonečna.
Vím, že tady se doporučuje koupit desktop na hraní a lenovo na přenášení. Já ale potřebuji z více důvodů nejlépe vše v jednom. Trochu se bojím si zase něco koupit. Cena je uvedená jako maximální, nebráním se nižší :D Díky za typy.

Zpět na „Jaký vybrat notebook“