tecra help
tecra help
neviem ci si to len namyslam ale na lavej strane dole sa mi zda ako keby pod sasy sa daco zlomilo aj ked nato troska pritlacim tak sa to ohyba , podla mna to bolo na zaciatku pevejsie a ked nato polozim ruku tak dost citit take vybrovanie je to normalne ?
vituzal ty si jantar,vid... co treba napsat o jaky model se jedna? tecra neni jen jeden model omg...
Toshiba TECRA R10, C2D SP9300, NVS150, 4GB, 250GB/5400rpm., XPP SP3, 3yr NBD on-site
"Only two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the former."
Albert Einstein
"Only two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the former."
Albert Einstein
http://www.alza.sk/toshiba-tecra-a10-11m-d99291.htm TUTO tecru mam
je rozdiel ked pritlacim nalavo od touchpadu tam to vyzera zlomene a v pravo je to pevnejsie ... PROSIM HELP
je rozdiel ked pritlacim nalavo od touchpadu tam to vyzera zlomene a v pravo je to pevnejsie ... PROSIM HELP
Nalavo je to normalne tvrde(velmi tazko prehnutelne) maksie je to napravo(tam je mechanika)
Aj tak neviem o com hovoris nahraj s tym video nech nam je to jasne, a poprosim aspon trosku prispevky premysliet , predtym ako ich zverejnis kto to ma takto citat...
RAM,disk atd. je niekde uplne inde to nerieste...
Aj tak neviem o com hovoris nahraj s tym video nech nam je to jasne, a poprosim aspon trosku prispevky premysliet , predtym ako ich zverejnis kto to ma takto citat...
RAM,disk atd. je niekde uplne inde to nerieste...
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“