jaký antivir?
tys nezkusil google, že ne? (jen že řešení je hned v prvním odkazu... http://www.google.com/search?hl=cs&&hs= ... on+aborted )
Dell Latitude E5500 | XP Pro | Intel P8400 | 4500MHD | 15.4" WXGA+ | 200GB 7200RPM | 2GB 800MHz RAM | 8x DVD RW | WiFiLink 5100 | 6 Cell 56WHr LI-ION
Nepište na SZ dotazy, co patří na fórum. Na SZ odpověď nedostanete, na fóru ano.
Nepište na SZ dotazy, co patří na fórum. Na SZ odpověď nedostanete, na fóru ano.
- Chlebovnik
- guru
Taky to tak mám.
Chvíli po instalaci Win7 jsem sice uvažoval, že to nechám bez antiviru (už rok jsem na žádný virus nenarazil - měl jsem Avast Home), ale pak jsem nainstaloval COMODO, protože jsem potřeboval firewall s rychlou možností přerušení veškerého trafficu. Teď už tu funkci nepotřebuji, ale COMODO zůstalo.
Chvíli po instalaci Win7 jsem sice uvažoval, že to nechám bez antiviru (už rok jsem na žádný virus nenarazil - měl jsem Avast Home), ale pak jsem nainstaloval COMODO, protože jsem potřeboval firewall s rychlou možností přerušení veškerého trafficu. Teď už tu funkci nepotřebuji, ale COMODO zůstalo.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
Používám Microsoft Security Essentials (MSE) a je to zřejmě nejlepší free antivir a navíc překonává i většinu komerčních. Dále je absolutně nenáročný na RAM + výkon PC, na slabém atomovém netbooku s Atomem o něm ani nevím, zatímco s Avastem se netbook nedal rozumně používat.
Core i5 750@3600 MHz, Gigabyte GA-P55-UD3R, 8 GB DDR3 1600 MHz, Sapphire Radeon HD 5770 Vapor-X, Kingston SSDNow V 64 GB, 2x320 GB RAID0 + 1 TB, 24"+22", Win 7 HP x64
Acer Aspire One 110-Bw
HTC HD2
Acer Aspire One 110-Bw
HTC HD2
Tak to mi teda ukaž test, kde překonal tvůj MSE nějaký známý komerční antivir. Jednou to prostě přijde a tvoje free AV jdou do háje. Taky jsem byl zatvrzelej avasťák a po jedný zkušenosti, kdy ten virus dokázal odstranit pouze Kaspersky internet security na něj už nedám dopustit.Pokud sleduješ akorát novinky.cz a domácí úkoly píšeš ve Wordu, tak ti stačí avast. Toť můj názor.
-
- guru
Také používám Microsoft Security Essentials. Je to velmi dobrý prográmek. A když už to používám i já, tak to už je co říct, protože já jsem velký odpůrce antivirů. Tento progrem je tak nenáročný, že nezatěžuje ani můj netbook s Intel Atomem a Windows 7. Testoval jsem pár virů a všechny úspěšně zachytil. Navíc viry si do kompu stejně může natahat jen člověk, který neví o co jde .
HP 8710p - C2D T7200 2.0GHz, NVIDIA Quadro 320M 256MB DDR3, 4 GB DDR2, HDD 250 GB SATAII 5400ot., 17" WXGA+ 1440x900, Windows 7 Professional x64.
Kamarád s koupeným NODem si před pár dny stěžoval, jak má najednou pomalé a nestabilní Windows, chtěl po mě, abych mu to přeinstaloval. Já mu nejprve odinstaloval NODa, nainstaloval MSE, následně jsem odstranil několik červů a trojanů, které NOD nenašel a systém se po restartu zrychlil a přestal padat. To myslím mluví za vše.
Core i5 750@3600 MHz, Gigabyte GA-P55-UD3R, 8 GB DDR3 1600 MHz, Sapphire Radeon HD 5770 Vapor-X, Kingston SSDNow V 64 GB, 2x320 GB RAID0 + 1 TB, 24"+22", Win 7 HP x64
Acer Aspire One 110-Bw
HTC HD2
Acer Aspire One 110-Bw
HTC HD2
ja mam s NODem zatim dobre zkusenosti, pouzivam jej uz nekolik let, malo zatezuje pocitac a vlastne ani nevis, ze jede, problem s viry jsem nikdy nemel.
Max_:
kaspersky jsem pouzival drive (do verze 6), byl to vyborny antivir, s jehoz pomoci jsem dokazal rozbehat u znameho i totalne zas*any PC (kde se sekala i mys), v kombinaci s Kerio firewallem nemelo snad nic sanci, bylo to jedno z mala, ktere pomohlo, pokud jsem nechtel udelat reinstal. Pouzival jsem ho i doma, ale stvalo me, ze porad daval o sobe vedet, co vsechno kde chytil (kazdou chvili treba vyskocilo nejake okno s varovanim, ze odnekud z netu byl nejaky pokus o utok, ktery byl bloknuty) + mel docela velke naroky, jakmile jsem nastavil nejake lespi zabezpeceni, cele PC (athlon 2000+xp, 512RAM tehdy) se znatelne zpomalilo (za to ale mohl take z velke casti ten Kerio firewall)
jak je na tom s naroky ted, nevim.
Max_:
kaspersky jsem pouzival drive (do verze 6), byl to vyborny antivir, s jehoz pomoci jsem dokazal rozbehat u znameho i totalne zas*any PC (kde se sekala i mys), v kombinaci s Kerio firewallem nemelo snad nic sanci, bylo to jedno z mala, ktere pomohlo, pokud jsem nechtel udelat reinstal. Pouzival jsem ho i doma, ale stvalo me, ze porad daval o sobe vedet, co vsechno kde chytil (kazdou chvili treba vyskocilo nejake okno s varovanim, ze odnekud z netu byl nejaky pokus o utok, ktery byl bloknuty) + mel docela velke naroky, jakmile jsem nastavil nejake lespi zabezpeceni, cele PC (athlon 2000+xp, 512RAM tehdy) se znatelne zpomalilo (za to ale mohl take z velke casti ten Kerio firewall)
jak je na tom s naroky ted, nevim.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“