Acer eRecovery management
Zdravim lidicky,jelikoz se rika,nevrtej se v necem,co funguje a u me uz se stalo,potreboval bych o radu,schanim origo program eRecovery management od Aceru.Najde se dobra osubka,ktera by treba zaslala kopii jejich cd?Dikec Hony.
Re: Acer eRecovery management
HonyAcer píše:Zdravim lidicky,jelikoz se rika,nevrtej se v necem,co funguje a u me uz se stalo,potreboval bych o radu,schanim origo program eRecovery management od Aceru.Najde se dobra osubka,ktera by treba zaslala kopii jejich cd?Dikec Hony.
Zdravím,
Dneska jsem volal na techickou podporu od aceru a ptal jsem se na DVD tzv. Recovery DVD a cena je 1124Kč jinak hledej něke na netu.
dzulio píše:no podla mna on chce ten program na zalohovanie a nie zalohu
Ahoj,presne tak,schanim jen ten program,ja mam zalohu uz udelanou pres ten program ale asi bez toho programu tu zalohu neudelam.Servis u Aceru stoju za ho... Mel sem problem s obnovou a kdyz sem jich pozadal o pomoc,tak mi akorat prisla odpoved,ze kdyz zaplatim,tak mi poslou nove instalacni cd,nevidim duvot znova platit,kdyz uz jsem jednou platil.Zkousim hledat na netu ale nedari se mi,nejaky program erecovery jsem nasel ale pri instalaci mi to napise chybu D2D a neco a ja nevim,vcem je problem.
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
HonyAcer píše:dzulio píše:no podla mna on chce ten program na zalohovanie a nie zalohu
Ahoj,presne tak,schanim jen ten program,ja mam zalohu uz udelanou pres ten program ale asi bez toho programu tu zalohu neudelam.Servis u Aceru stoju za ho... Mel sem problem s obnovou a kdyz sem jich pozadal o pomoc,tak mi akorat prisla odpoved,ze kdyz zaplatim,tak mi poslou nove instalacni cd,nevidim duvot znova platit,kdyz uz jsem jednou platil.Zkousim hledat na netu ale nedari se mi,nejaky program erecovery jsem nasel ale pri instalaci mi to napise chybu D2D a neco a ja nevim,vcem je problem.
To preto ti to piše že pravdepodobne zrejme nemaš skrity oddiel-PQSERVICE na HDD, keby si vistu to obnovil zo skriteho oddielu tak to eRecovery maš po nainštalovani systemu visti a že chceš nainštalovat eRecovery sa ti nedari a ani to nikdi nenainštaluješ, už jedine čo ti zostava je že si bud kupiš zo servisu RecoveryDVDvista alebo zoženieš taku istu inštalaciu visti jaku maš prilepenu licenciu na spodu notbuka a po nainštalovani ovladačov si vytvoriš recovery systemu cez Norton Ghost, to že sa ti to zda krute kupovat od acer servisu DvD ked si raz už zaplatil za os je fakt že za os je zodpovedny uživatel a nie servis
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk
michalko58 píše:A co tak pohladat na strankach Aceru. V casti kde su ovladace a programy pre tvoj notebook (ani si len neuviedol aky), pripadne ak nie pre tvoj tak pre nejaky podobny typ od Aceru.
Na strankach Aceru jsou jen ovladace a utility ale program erecovery tam neni.Mam Acer Aspir 3690 s os win xp home.
pro Stavac.........
Skryty oddil uz nemam,ten jsem zrusil,nemam visty a nikdy bych je nechtel,bohuzel,nebo bohu dik,ja mam XP Home.A nemusis me tu nejak psat,ze se mi zda krute kupovat nove dvd,pro me to je krute,kdyby nebylo,tak tu nepisi o pomoc a jdu si ho rovnou poupit.Hele,jak uz sem psal,udelal jsem neco blbe a cele to mam fuc.Mam uz nove oddily na hdd, svuj os a notak mi jede,jen sem chtel nekde sehnat ten program,protoze asi bez nej neudelam tu obnovu sve puvodni zalohy,chtel jsem to proto,ze se mi tam vse jednoduse a rychle nainstalovalo a behem 10min mi slapal system jak mel.Mozna jsem puntickar a treba bych to uz nemusel resit,protoze vse jede ale jsou takovy lidi mezi nama jako ja
Nic ve zlem,preji krasny den,jen sem chtel poradit,Hony.
Skryty oddil uz nemam,ten jsem zrusil,nemam visty a nikdy bych je nechtel,bohuzel,nebo bohu dik,ja mam XP Home.A nemusis me tu nejak psat,ze se mi zda krute kupovat nove dvd,pro me to je krute,kdyby nebylo,tak tu nepisi o pomoc a jdu si ho rovnou poupit.Hele,jak uz sem psal,udelal jsem neco blbe a cele to mam fuc.Mam uz nove oddily na hdd, svuj os a notak mi jede,jen sem chtel nekde sehnat ten program,protoze asi bez nej neudelam tu obnovu sve puvodni zalohy,chtel jsem to proto,ze se mi tam vse jednoduse a rychle nainstalovalo a behem 10min mi slapal system jak mel.Mozna jsem puntickar a treba bych to uz nemusel resit,protoze vse jede ale jsou takovy lidi mezi nama jako ja

- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
To recovery tvojho nainštalovaneho systemu si možeš urobyt trebarz pomocov Acronic, Norton Ghost, Macrium Reflect atd, buď si to daš na opticke disky alebo na HDD, Norton a Marcium podporuju aj W7
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk
stavač píše:To recovery tvojho nainštalovaneho systemu si možeš urobyt trebarz pomocov Acronic, Norton Ghost, Macrium Reflect atd, buď si to daš na opticke disky alebo na HDD, Norton a Marcium podporuju aj W7
Ahoj,ja to tu asi blbe pisi,protoze mi kazdy radi ale to vse uz vim.Podivej,kamarad mi pred nedavnem dal do meho notaku Acer Aspire 3690 novy OS,mel jsem tam svuj win xp home origo a tri casti oddilu na hdd,C,D, a schovany oddil s instalaci win a vsech ovladacu a utilit od aceru.Dal mi tam win 7 a jelikoz kdyz uz sem byl v tom predelani tak jsem chtel jeste vyzkouset os Linux,jelikoz mi druhy kamarad rekl,ze je super a ze uz zpet na win nepujde.Tak jsem spustil instalaci ale ejhle,neco spatne a cele to spadlo.Pri restartu a pak vymacknuti ALT+F10 se nic nedelo a nesla spustit reinstalace ze skryteho oddilu(v biousu vse dobre nastaveno).Kdyz jsem kupoval tenhle notak novy,tak jsem si udelal svou zalohu pri prvnim spusteni na cd,takze zalohu mam.Jenze tim jak se to dosra.. me to neslo obnovyt ani z toho cd,pak se mi to nejak podarilo a zacalo to nove instalovat,tak jak to delalo vzdy.Jenze dalsi zrada,zacalo to instalovat na D a ne na C,takze jsem prisel o 20gb dat,tak jsem se dost nastval a smazal vsechny 3 oddily a udelal dva nove C,D a mam uz novy win xp ve svem notaku,origo co jsem mel,jenze uz nemam ty programy,ktere se instaluji origo od aceru a mimo jine i ten eRecovery.Chtel jsem zkusit obnovu znova co mam tu zalohu na cd,jenze kdyz nemam ten origo soft Acer eRecovery Management,tak to asi neobnovim,je to tak?Nebo se pletu?Tak tu schanim nekoho,kdo by byl tak hodny,a poslal kopii nebo poradil kde stahnout ACER ERECOVERY MANAGEMENT..........,uf,snad uz sem to napsal pochopitelne

- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Toto je stranka acer a tam je Acer eRecovery management, no skus to a uvidiš
http://support.acer-euro.com/drivers/no ... _3690.html
ftp://ftp.work.acer-euro.com/notebook/a ... utilities/
stavač píše:Toto je stranka acer a tam je Acer eRecovery management, no skus to a uvidiš
No a muzes mi jeste rici,v ktere te sekci by mel byt ten erecovery,at to nestahuju cele,dik.