HP Pavilion dv5-1199
jj, bud tam strcis tu antenku cos dostal s notasem, ale nejlip, kdyz tam strcis normalni koaxial, ale pozor, funguje jen s digitalni televizi! jakmile ho tam budes mit, tak spust media center a tam uz te to povede.
HP Elitebook 6930p:C2D P8700,4500MHD,HP 2008 180W Adv.Dock.Station,Log.UltraX kb,Saitek Cyborg mouse,LG 22"1680x1050
XBOX na hry:)
ex:HP Pavilion dv5-1199ec,Compaq Evo N400c,HP Pavilion dv6107ea
jelikoz sem ho zkousel jen v miste kde neni jeste digitalni signal tak nic:o). ja televizi ted vubec nesleduju, takze mi to bylo celkem jedno. ale v praze/brne a nevim kde jeste by to jit melo. spoluzak v brne to zkousel a rikal ze neco chytil, chce to asi bejt nekde vejs.
HP Elitebook 6930p:C2D P8700,4500MHD,HP 2008 180W Adv.Dock.Station,Log.UltraX kb,Saitek Cyborg mouse,LG 22"1680x1050
přehřívání
Tak už mám taky problém s teplotama. Pohybují se kolem 100°C a to už je podle mě brutal. Co s tím? Jo a ještě mi nějak začíná blbnout monitor. Začínají tam problikávat takové tenké pruhy, ale jenom někdy. Může to být přehříváním grafického procesoru? Jo a ještě jak se dá zjisiti nastavení maximální teploty, kdy se počítač sám automaticky vypne.
HP PAVILION DV5-1199
Rozebrání
Ahoj
Po roce už bude noťas pěkně zaneřáděný a chtěl bych mu vyfoukat vnitřnosti a hlavně potřebuju sundat a vyčistit ten vrchní děrovaný štít co je nad klávesnicí. Díky spoceným rukám se hlavně na levé straně docela zašpinil a chtěl bych ten bordel z těch dírek vyfoukat ven. Může mi někdo poslat návod jak sundat přední kryt? Nerad bych něco ulomil.
Po roce už bude noťas pěkně zaneřáděný a chtěl bych mu vyfoukat vnitřnosti a hlavně potřebuju sundat a vyčistit ten vrchní děrovaný štít co je nad klávesnicí. Díky spoceným rukám se hlavně na levé straně docela zašpinil a chtěl bych ten bordel z těch dírek vyfoukat ven. Může mi někdo poslat návod jak sundat přední kryt? Nerad bych něco ulomil.
HP PAVILION DV5-1199
Teploty
Taky jsem měl problém s teplotama, ale rozebírat notebook se mi nechtělo, protože je a) v záruce a b) jsem se tady dočet, že je ho potřeba rozebrat celý, aby se člověk dostal k větráku. Nakonec mi pomohl obyčejný vysavač, vytáhl jsem kartáč, přidržel hadici u žeber větráku a počkal pár minut. Podobně jsem "vysál" i klávesnici (sasmozřejmě jsem hadici přidržel cca 5 mm nad klávesami) a světe div se, NEHŘEJE SE.
Tak notebook má za sebou první úspěšnou reklamaci. Teď mám ale problém v tom, že se mi nenabíjí baterie. Nevíte čím to může být? Kabel bude v pohodě, protože noťas funguje, ale s tou baterkou si nevím rady. Už předtím byla poněkud hyn, ale fungovala alespoň půl hoďky. Teď hlásí 0%, a na té ikonce baterky je přípojka zásuvky, ale někdy to projede jenom dvakrát, třikát nahoru a víc nic.
HP PAVILION DV5-1199
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“