Sháním nový notebook bez lesklého displeje. Prodejci bohužel podle tohoto parametru filtrovat nepovolují vůbec, nebo filtrování vyhodí podivné výsledky. Máte někdo tip?
Můj původní favorit byl HP ProBook 4510s, ale zjistila jsem, že lesklý displej prostě neskousnu.
Dík
Matný, nebo polomatný displej
polomatny? to je aky?
co teraz od nas chces? schvalit to HP?
lebo ak chces poradit notebook tak napis limit a pouzitie notebooku.
z matnych notebookov je na vyber dost, inak aj u mna je tento parameter dolezity.
co teraz od nas chces? schvalit to HP?
lebo ak chces poradit notebook tak napis limit a pouzitie notebooku.
z matnych notebookov je na vyber dost, inak aj u mna je tento parameter dolezity.
Naposledy upravil(a) DeLong dne 05 pro 2009 11:19, celkem upraveno 1 x.
-
- občas něco napíše
Pozor, ne jenom lenovo, treba i ASUS
http://www.itlevne.cz/zbozi/notebook-as ... p=z:270498
http://www.itlevne.cz/zbozi/notebook-as ... p=z:270498
OK. Upřesním. Potřebuji 4GB RAM, disk 300GB a víc, klávesnici včetně numerické, LCD 15-16 palců, cena ideálně kolem 15 tis., max 20 tis. Tedy přesně to HP, jen s matným displejem (proto jsem taky ten odkaz uváděla). Hry hrát nehodlám. Ocením podporu virtualizace.
Všechny notebooky s matným displejem, které jsem našla, buď neměly dostatečný výkon, nebo byly cenově mimo mé možnosti.
Všechny notebooky s matným displejem, které jsem našla, buď neměly dostatečný výkon, nebo byly cenově mimo mé možnosti.
-
- Moderátor
čily to není ani tak polomatný displej jako spíše pololesklý. Např. některé displeje v dellech jsou označovány jako lesklé s truecolor s tlumenými odlesky, ale často to může být jen reklamní tah výrobců. Ale určitě platí to , že ne všechny lesklé displeje se lesknou stějně. Osobně bych zvolil jistotu v podobě matného dipleje.
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“