Problém s X61SL-6X204C
Problém s X61SL-6X204C
Mám takový problém, z ničeho nic se na displeji místo obrazu objeví barevné čáry, které ještě navíc různě přeskakují. Objeví se to vždy z ničeho nic (třeba zrovna ani nic nedělám) a jen na chvíli a pak je od toho celý den pokoj. Notebook nemám ještě ani týden. Mám ho rovnou reklamovat nebo zkusit počkat jestli to třeba nepřestane? Případně jestli ten problém mohu vyřešit sám?
Re: Problém s X61SL-6X204C
kubik632 píše:Mám takový problém, z ničeho nic se na displeji místo obrazu objeví barevné čáry, které ještě navíc různě přeskakují. Objeví se to vždy z ničeho nic (třeba zrovna ani nic nedělám) a jen na chvíli a pak je od toho celý den pokoj. Notebook nemám ještě ani týden. Mám ho rovnou reklamovat nebo zkusit počkat jestli to třeba nepřestane? Případně jestli ten problém mohu vyřešit sám?
Moj notebook to robi tiez. Uz si to vyriesil.
kubik632 píše:Tak po necelých dvou měsících absolutní spokojenosti to začalo i s jiným kusem. Takže jak jste to uživatelé "apel" a "Bass.Boi" vyřešili. Co po druhé reklamaci, už je to o.k.? A jak dlouho ta reklamace trvala? A napsali, v čem byla ta závada? Díky za odpovědi.
Ja som notebook reklamovala. Reklamacia trvala 15dni. Vraj vymenili LCD kabel.