Nákup nového krasavce ze zahraničí. Nějaké shopy, doporučení
Nákup nového krasavce ze zahraničí. Nějaké shopy, doporučení
Zdravím chtěl bych se zeptat kde nakupujete notebooky v zahraničí? já mám zatím zkušenosti jenom s ebay.com ale rád bych se poohlídl i po jiné nabídce. nemusí to být zrovna v usa, stačí i v eu. Jen aby byli stránky v češtině.
tt.. proto vetsina celosvetocych znacek poskytuji celosvetovou zaruku..
ja si ted objednavam notebok z www.alienware.com
čučel jsem ale nenašel jsem. Jinak s reklamací obávám se pravdu nemáš, objednával jsem si svoje hp přez ebay a pohoda, klídek a tabáček, jediný rozdíl záruka 1 rok. Notas se mi vybil při aktualizaci a musel do servisu, tam mi řekli že "záruku poskytuje výrobce a né prodejce, takže je jedno kde si ho koupím" a obzváště u notebooku je hloupost aby byla záruka omezená jenom na určitý stát. Sam. to záleží na místních zákonech atd. ale ve své podstatě v eu jsou stejná pravidla jako u nás, až na Uk kde máš záruku jenom jeden rok....ferda61 píše:.....prosím Tě,přečti si aspoň část tohoto fóra a zjistíš,že se tu snad ze 70% řeší problémy se servisem,záručními opravami.......problém je kolikrát reklamovat v obchodě za rohem a ještě abych se zahrabával takto........
A věříš té značce, co se týče šasi?izzi píše:tt.. proto vetsina celosvetocych znacek poskytuji celosvetovou zaruku..
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ne, neni.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Tak proč když si najedu na vybraný model toho aliena tak mě to přehodí na stranky dellu s tímto nb ?
Acer Aspire V15 Nitro II (VN7-592G-75AU), Intel Core i7-6700HQ (2.6GHz, TB až 3.5GHz, HyperThreading); 8GB RAM (DDR4), 15.6" FullHD displej; grafika NVIDIA GeForce GTX 960M (2 GB DDR5); 1TB SSHD disk
Luckyss: neviem co tym swarm myslel ale Dell Alienware vlastni. chce z neho spravit svoju premiovu znacku pre herne notebooky.
nie je to jedno. medzinarodna platnost zaruky je cisto len zalezitostou ako sa vyrobca rozhodne a pri consumer notebookoch je platnost zaruky len v krajine kde to kupis uplne bezna. u notebookov do domacnosti na rozdiel od business notebookov sa moc nepredpoklada, ze s nimi budes cestovat do zahranicia. zrovna u dellu je medzinarodne platna az 3rocna zaruka Next Business Day On-site. http://www.dell.com/content/topics/glob ... l=en&s=biz tato zaruka sa pre consumer rady Dell Inspiron, Studio, XPS a Alienware ani bezne neponuka afaik. ponuka sa hlavne k business radam Vostro, Latitude a Precision.
Gidy píše:takže je jedno kde si ho koupím" a obzváště u notebooku je hloupost aby byla záruka omezená jenom na určitý stát. Sam. to záleží na místních zákonech atd. ale ve své podstatě v eu jsou stejná pravidla jako u nás, až na Uk kde máš záruku jenom jeden rok....
nie je to jedno. medzinarodna platnost zaruky je cisto len zalezitostou ako sa vyrobca rozhodne a pri consumer notebookoch je platnost zaruky len v krajine kde to kupis uplne bezna. u notebookov do domacnosti na rozdiel od business notebookov sa moc nepredpoklada, ze s nimi budes cestovat do zahranicia. zrovna u dellu je medzinarodne platna az 3rocna zaruka Next Business Day On-site. http://www.dell.com/content/topics/glob ... l=en&s=biz tato zaruka sa pre consumer rady Dell Inspiron, Studio, XPS a Alienware ani bezne neponuka afaik. ponuka sa hlavne k business radam Vostro, Latitude a Precision.
Naposledy upravil(a) Ghost dne 08 pro 2009 11:05, celkem upraveno 2 x.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Nelze kvalitativne hodnotit jednotlive znacky...
Ano, Dell vlastni Alienware, ale Alienware jsou co se kvality tyka pekne smejdy - vykonne, ale smejdy...(alespon vetsina modelu - jak rikam, nelze hodnotit celou znacku). I Dell ma smejdy v nabidce - Inspiriony etc... A celosvetova zaruka opet u vetsiny znacek plati jen na urcite modely.. U nejlevnejsich nelze ocekavat stejne podminky.. Takze kdyz uz se na neco nekdo ptat, musi to byt konkretni, jinak je to o nicem a teoreticky lze i rict - Acer je lepsi nez Lenovo (Ferrari vs. IdeaPad..).

Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
Gidy píše:čučel jsem ale nenašel jsem. Jinak s reklamací obávám se pravdu nemáš, objednával jsem si svoje hp přez ebay a pohoda, klídek a tabáček, jediný rozdíl záruka 1 rok. Notas se mi vybil při aktualizaci a musel do servisu, tam mi řekli že "záruku poskytuje výrobce a né prodejce, takže je jedno kde si ho koupím" a obzváště u notebooku je hloupost aby byla záruka omezená jenom na určitý stát. Sam. to záleží na místních zákonech atd. ale ve své podstatě v eu jsou stejná pravidla jako u nás, až na Uk kde máš záruku jenom jeden rok....
.........hmmm,tak to já mám spíše negativní zkušenosti,.......no tak hlavně,ať se ti koupě podaří....snad se to už zlepšilo.........
ferda61 píše:.........hmmm,tak to já mám spíše negativní zkušenosti,.......no tak hlavně,ať se ti koupě podaří....snad se to už zlepšilo.........
Já mám ještě tu výhodu že od sestřenky manžel je vedoucím v jedné počítačové firmě, nicméně jsem jéj reklamoval jinde a problém nebyl. A to jsem neměl zrovna bussines řadu, ale obyčejný pavilion. tak nvm, jinak chci si koupit notas zhruba do 1000 dolarů. A ze značek jsem si vybírám mezi: Sony, HP a Lenovo, nad jinou značkou asi uvažovat nebudu. Konfigurace: v procesoru si teď nejsem jisty, doba šla hodně dopředu, 4gb Ram DDR2, 500 gb 7200ot/m 14,1 až 15,6" a to nejdůležitější grafárnu, chtěl bych si na něm zahrát klasiku, COD2,4,5 battlefield, IL2.... Takže která mi to zvládne

co říkáte na tenhle asus http://www.megaobchod.cz/notebooky/asus ... x103c.html? nvm ale jaká je ta grafika....
Zpět na „Jaký vybrat notebook“