ACER 4652LMi
ACER 4652LMi
Zdravím všechny. Koupil jsem notebook ACER 4652LMi a chtěl jsem se zeptat, jestli s ním někdo nemáte zkušenosti. Při zapnutí NTB mi hned zapne i wi-fi. Typoval bych to na BIOS, ale tam jsem nic nenašel. Pak ještě zapne jednou (když jí ručně vypnu) při najetí WIN XP Pro. Poraďte. díky
VK002 píše:což to vím, ale zvláštní je, že ta wi-fi najíždí, ještě před startem WINDOWS, když tam teprve win mají logo. to přece ten acer-power management nemůže být spuštěnej. Ale i když to vypnu v tomto programu, tak když najíždím do tohoto profilu, tak při dalším startu win wi-fi najede znovu.
jasne Acer program to vypne az kdyz nabehne ... jiz vytvoreny profil nelze bohuzel upravovat ... musis si vytvorit novy profil a pri jeho zakladani nastavit pozadovane hodnoty
leon píše:VK002 píše:což to vím, ale zvláštní je, že ta wi-fi najíždí, ještě před startem WINDOWS, když tam teprve win mají logo. to přece ten acer-power management nemůže být spuštěnej. Ale i když to vypnu v tomto programu, tak když najíždím do tohoto profilu, tak při dalším startu win wi-fi najede znovu.
jasne Acer program to vypne az kdyz nabehne ... jiz vytvoreny profil nelze bohuzel upravovat ... musis si vytvorit novy profil a pri jeho zakladani nastavit pozadovane hodnoty
no moja skusenost je ze mne sa da zmenit nastaveny profil a ta zmena sa aj ulozi. wireless som prepol na off v profile pri napajani zo siete a teraz je stale pri spusteny win vypnuty tak neviem...to iste mi islo napr pri profile s nazvom entertainment pri napajani z baterie som chcel aby bola zapnuta LAN (defalut je off) dal som ju on a pri dalsich spusteniach bola LANka vzdy zapnuta.