ASUS A6000KM

notebooky Asus a vše kolem nich
kocica.karel
občas něco napíše

ASUS A6000KM

Příspěvekod kocica.karel » 07 pro 2009 19:03

AHOJTE LIDI, NEPORADÍ MI NĚKDO CO S TÍMTO NOTEM DÁL, JEDNOHO DNE JSEM JEJ VYPNUL A RÁNO JIŽ SE NEZAPL. PŘI ZAPÍNÁNÍ SE PO 3-5S OPĚT VYPNE A TO SE ZVUKEM, JAKO BY JSTE DLOUHO DRŽELI VYPÍNACÍ TLAČÍTKO, TAKOVÉTO CVAKNUTÍ. JINAK PŘI ZAOÍNÁNÍ SVÍTÍ DIODY I DVD SE ROZTOČÍ A VĚTRÁK, ALE POTOM SE VYPNE. NEPOMÁHÁ START ANI PO VYTAŽENÍ AKU, ANI PŘIPOJENÍ POUZE NA SÍŤ.
CO S NÍM? JE TO OPRAVITELNÉ, TŘEBA VÝMĚNOU NĚJAKÉHO BVODU?

bahnik

Příspěvekod bahnik » 12 pro 2009 21:12

taky bych se chtel zeptat co na tech deskách odchází?? pokud je celá série (nebo řada A) od začátku špatná tak bude příčina asi v jednom a tom samém. pokud tedy nekdo vite co odchází tak dejte prosím vedet

timii
občas něco napíše

Příspěvekod timii » 11 led 2010 22:49

No taky se mi to stalo,s mým štěstím to bylo 2 měsíce po záruce. Dal jsem to do opravy a verdikt zněl vypálený obvod napájení procesoru, oprava možná výměnou základní desky za 6000Kč. Takže jsem se rozhodl pro nový notebook.

lukycrust
guru

Příspěvekod lukycrust » 11 led 2010 23:38

kocica.karel: najprv si skontroluj či nemáš pokazený CapsLock,nikto tu nieje slepý...

ad k tvojmu problému.pravdepodobne sa ti odporúčala doska,takže to bude problém...opraviť by ti to mohli v nejakom autorizovanom servise,ale boh viem koľko by si zato musel vysoliť a tak ako písal timii,radšej vraz peniaze do nového stroja...
Lenovo ThinkPad R500(intelGMA) + Advanced MiniDock
HP EliteBook 8540p(3y NBD) + HP Advanced Docking Station

Zpět na „notebooky Asus“