Zdravim,
delší dobu zvažuji koupi notebooku(resp. netbooku) pro zápisky na střední škole a částečně na nahrazení primárního stroje. Hry nehraji, ani se na to nechystám, takže grafická karta v oblasti 3D nemusí mít nějaký extra výkon. Procesor nejlépe dvoujádro, ale přiznám se, že jsem pokukoval po Lenovo S12 ION a pomalým atomem Jeden favorit co sjem našel je toto: http://www.mironet.cz/dell-vostro-1220-t6670--2gb--160gb--dvdrw--121quot--cerveny--3-roky-zaruka+dp95908/, ale nejsem si jistý výkonem grafiky u HD filmů a videí. Když to shrnu, potřebuji notebook na zápisky ve škole, filmy a občasnou úpravu grafiky. Hlavně rozměry pod 15", nízká hmotnost a mechanika není podmínkou. Co mi na tom DELLu vadí je nekvalitní reproduktor, tak doufám že vás napadne nějaký jiný ntb. Cena tak do 16ti tisíc, popř. s koupí počkám na prázdniny
Díky moc
//EDIT úhlopříčka max 13.3" ať to můžu líp přenášet a k značkám. Preferuji Lenovo, HP, DELL, ostatní asi nemají šanci
Notebook/netbook?
-
- Moderátor
-
- občas něco napíše
RE:
Taky se mi zdá že je za tu cenu dobrej, malej a na 13" super výkonJen se bojim aby mi reproduktory nešuměli... No co, kdyžtak budu s sebou pořád nosit sluchátka
-
- Moderátor
-
- občas něco napíše
Zpět na „Jaký vybrat notebook“