Win 7 upgrade u VAIO
Prosím o help
Potřeboval jsem znovu přeinstalovat upgrade a z zjistil jsem, že nemohu najít návod jak postupovat co byl přiložen k diskum. Prot prosím ty kteří majíé též upgrade na W7 zda li by byl někdo ochotný poslat naksenovaný návod.
Předem moc díky za pomoc
Předem moc díky za pomoc
definitivni reseni
tak po vsechno moznych pokusech na ciste instalaci W7 je zatim nejfunkcnenjsi a nejmene problemovy postup, kdy jsem dal z recovery dvd orig. visty a nasledne na to upgrade W7
vsechno funguje tak jak ma a to je pro me dulezity!
vsechno funguje tak jak ma a to je pro me dulezity!
Sony Vaio FW31E
Acer Predator 17 NX.Q03EC.001
Acer Predator 17 NX.Q03EC.001
Dobrý den, potřeboval bych poradit s instalací Windows 7. Provedl jsem instalaci z DVD 2, vše proběhlo hladce, ze stránek Sony jsem stahl ovladače a nainstaloval, bohužel se mi ale stále zobrazuje toto:
Nevíte, jak se zbavit těchto dvou varování?
A ještě mi na touchpadu nefunguje scroll-bar, nevíte jak toto nainstalovat?
Edit: Ještě dodám, že se jedná o Sony Vaio VGN FW 31J.
Troy22 píše:Dobrý den, potřeboval bych poradit s instalací Windows 7. Provedl jsem instalaci z DVD 2, vše proběhlo hladce, ze stránek Sony jsem stahl ovladače a nainstaloval, bohužel se mi ale stále zobrazuje toto:
Vyřešeno, skrolování stačilo přeinstalovat ovladačk touchpadu a ty neznámé zařízení se vyřešily instalací Firmware extension parser.
Zdravim. S instalací Win7 sem postupoval podobně jako Ungaro. Visty sem neházel do továrního stavu a rovnou zvolil čistou instalaci Win7. Odsuď sem nainstaloval drivery, software http://support.vaio.sony.eu/computing/v ... 1M_S&os=10. U původní instalace jsou některé drivery (třeba Memory Card Reader Writer), které však po stažení neobsahují instalačku, nevíte kam s nimi? zatím jsem je vynechal
Podobně jako kolega výše mi však u "základní systémové zařízení" svítí výstraha ... http://i220.photobucket.com/albums/dd25 ... plocha.jpg ... aktualizace Win mi přímo zaktualizovala Firmware extension parser, avšak výstraha svítí dále ...
Díky za odpovědi
Podobně jako kolega výše mi však u "základní systémové zařízení" svítí výstraha ... http://i220.photobucket.com/albums/dd25 ... plocha.jpg ... aktualizace Win mi přímo zaktualizovala Firmware extension parser, avšak výstraha svítí dále ...
Díky za odpovědi
VAIO VGN-NS31M/S
Postupuj dle tohoto návodu a určitě se dobereš šťastného konce -> http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=355715
Držím palce!
PS. podařilo se Ti nainstalovat WinDVD pro Blu ray? Případně používáš nějaký jiný soft?
Držím palce!
PS. podařilo se Ti nainstalovat WinDVD pro Blu ray? Případně používáš nějaký jiný soft?
Podle toho návodu už se stoprocentně řídit nemůžu a instalovat znovu Win7 se mi nechce, zvlášť když po instalaci driverů a softu z webu sony zatím vše funguje jak má. Nevím hlavně co s tím "základním systémovým zařízením", kde na to stáhnout ovladač či to nechat zatím být ....
Předpokládám budu kvůli vypalování instalovat nero, se kterým snad nebudou potíže
Předpokládám budu kvůli vypalování instalovat nero, se kterým snad nebudou potíže
VAIO VGN-NS31M/S
Zdravim, cista instalace W7 se zformatovanim disku jede.. Akorat momentalne nefunguje stahovani programu a ovladacu z netu, bud se stahovani nerozjede vubec, nebo se stahne soubor o velikosto 0kb..Chci Vás poprosit, jestli někdo máte ovladače a hlavně nějaké základní aplikace (control center atd..) stáhnuté, jestli byste to nehodili nekde na net a poslali mi na mail halifaxx@seznam.cz odkaz, byl bych moc vdecny, protoze pouzivam pc k praci a kvuli tomuto mi to stojí..