ACER Aspire 5930G
M4jky píše:Konecne je na acery funkcny ovladac na zvukovku sice z modelu 5935G ale nedalo mi a vyskusal som ho, subwoofer uz hra normalne. Odskusane na win 7 64 bit.
http://global-download.acer.com/GDFiles ... &SC=EMEA_7
Otestoval som úspešne... Funguje super som nečakal, že to bude až taká zmena fakt dobrá práca.
Dík M4jky
Ahoj měl bych dotaz ohledně dálkového ovládání co je s notebookem dodáváno... V předinstalované vistě fungovalo bez problémů, ale když jsem nainstaloval win 7 64bit, už nefunguje (ovladač svítí, takže předpokládám, že je funkční). Podařilo se to někomu rozchodit? Nechybí mi nějaký ovladač nebo něco jiného?
Edit: Problém vyřešen, zapomněl jsem nainstalovat Launch manager, kterého jsem si na stránkách aceru všiml teprve dneska.
Edit: Problém vyřešen, zapomněl jsem nainstalovat Launch manager, kterého jsem si na stránkách aceru všiml teprve dneska.
Compal FL90 v.2, Intel core 2 duo T7700, 2x1GB ram, Hitachi Travelstar 7K500, Nvidia 8600M GT 512 mb, Windows 7 professional
zdar, mam tenhle nb rok a něco a zatim nebyly (bohudík) žádný problémy, ale teď mi zničehonic přestala fungovat wifina... prostě to nemůže najít žádnou síť, i ta oranžová dioda na wi-fi tlačítku přestala blikat, to je asi tim že to nenajde žádný sítě, to je vcelku jedno... tak sem se chtěl zeptat jestli by v tom náhodou nemohlo bejt něco jinýho než hardwarovej problém, než to pošlu do reklamace. díky za rady
Oranžová dióda bliká len keď sa momentálne prenášajú dáta cez wifi, takže keď niesi pripojený samozrejme že nebliká.
Inak skôr ako to odošleš do servisu skus si uplne odinštalovať wifi tým že dáš odobrať hardware v control panely. Potom reštartuj komp, a znova nainštaluj najnovši ovladač od wifi.
Keď nepôjde ani to tak až potom uvažuj o poslaní do servisu lebo ak to bude závada len softwareového typu budeš musieť zaplatiť nejaký poplatok, a oni svine ti aj tak iba obnovia zalohu winu z disku. A môže sa stať že ti príde domov notas domov bez tvojich dát. Tak držím palce.
Inak pekné vianoce všetkým
Inak skôr ako to odošleš do servisu skus si uplne odinštalovať wifi tým že dáš odobrať hardware v control panely. Potom reštartuj komp, a znova nainštaluj najnovši ovladač od wifi.
Keď nepôjde ani to tak až potom uvažuj o poslaní do servisu lebo ak to bude závada len softwareového typu budeš musieť zaplatiť nejaký poplatok, a oni svine ti aj tak iba obnovia zalohu winu z disku. A môže sa stať že ti príde domov notas domov bez tvojich dát. Tak držím palce.
Inak pekné vianoce všetkým
no s tim blikáním je to trochu jinak, buď bliká rychle - přenos dat, nebo bliká pomalu - bezdrátový sítě sou k dispozici, nebo svítí - seš připojenej... ale když to nebliká vůbec tak to máš buď vypnutý anebo nejsou v dosahu žádný sítě. no uvidíme, zkusim to eště vyřešit s tim odinstalováním než jim to svěřim... tak dík chlapi