Nemáte někdo odzkoušené připojení dvou externích monitorů přes dokovací stanici k tomuto NB (display NB samozřejmě vypnutý). Lze nastavit, aby každý z monitorů zobrazoval něco jiného (DualView)?
Swarm ve svém článku "HP Docking Station - dokování pro notebooky Compaq/EliteBook" Popisuje tuto funkci s jiným typem NB a dle jeho názoru by to s 8730w mělo rovněž fungovat. Technik z HP tvrdí, že 9 z 10 pokusů nějakým způsobem zhavure. Máte s tím někdo konkrétní zkušenost?
Děkuji za vaše reakce.
EliteBook 8730w připojení dvou externích monitorů
-
- píše často
Já jsem si nedávno připojil na své HP (viz podpis) dva monitory - jeden HDMI připojení, druhej VGA.. Ale nefičel jsem přes DockStation.. Běžel jsem na fci DualView - na jednom jsem měl zaplou TV - pokud jsem maximalizoval okno, nemohl jsem se dostat na druhej panel - ale jinak to šlo bez problémů..
Lenovo ThinkPad E540 - Intel Core i7-4702 MQ @2.2~3.2 GHz 8 GB DDR III nVIDIA GeForce GT 740M + Intel HD Graphics 4600 15.6" Full HD 2 GB 1TB + 16 GB SSD Win 10
[strike]HP Pavilion dv6780el[/strike]
-
- píše často
Já jsem si nedávno připojil na své HP (viz podpis) dva monitory - jeden HDMI připojení, druhej VGA.. Ale nefičel jsem přes DockStation.. Běžel jsem na fci DualView - na jednom jsem měl zaplou TV - pokud jsem maximalizoval okno, nemohl jsem se dostat na druhej panel - ale jinak to šlo bez problémů..
Lenovo ThinkPad E540 - Intel Core i7-4702 MQ @2.2~3.2 GHz 8 GB DDR III nVIDIA GeForce GT 740M + Intel HD Graphics 4600 15.6" Full HD 2 GB 1TB + 16 GB SSD Win 10
Odzkoušeno - funguje
EliteBook 8730x + dokovací stanice s dvěma připojenými monitory (1xDVI + 1xVGA) spoluprauje úplně perfektně. Jakmile se zpne NB přímo v dockině (přiklopenej displej) naběhnou bez sebemenších problémů dva externí monitory v režimu DualView \pokud NB ze stanice vyndám, zapnu a potom ho do dockiny zase vrátím - opět se zobrazí dva monitory v režimu DualView.
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“