dobrý den
nemate někdo skušenost s mini notebookem MINIHT XBURST 400MHZ?
dost často so prodava na aukru a je dost zajem
děkuji
mini notebook
mini notebook
dival jsem se na něho potřebuji nějaky do školy a cena je vyhodna a velikost taky
Několik otázek? :D
Měl bych na majitele tohoto nebo podobného přístroje pár dotazů, pokud se zde nějaký ochotný najde.
1. Jaké jsou možnosti systému windows CE?
2. Jak se dá do subnotebooku dostat systém linux - jestli vůbec
3. Lze u tohoto přístroje vyměnit pamět RAM za větší, protože ve specifikacích se píše 128mb DDR 2
4. Lze procesor od ARM taktovat? - přidaný chladič není problém
5. Otevřel někdo tento netbook? - zajímalo by mě jaký je prostor uvnitř, jestli jemožno třeba odpájet repráčky a připájet vlastní nové, jestli je možné připájet další trvalou paměť...
6. Má tento notebook svůj 2 GB "HDD" přímo na desce nebo je v něm nejaký sata/pata port, přes který jde připojit normální 1.8 /2.5 disk
7. Jaká je čitelnost displaye?
Děkuji mockrát všem lidem, kteří budou aktivní a pomohou mi.
1. Jaké jsou možnosti systému windows CE?
2. Jak se dá do subnotebooku dostat systém linux - jestli vůbec
3. Lze u tohoto přístroje vyměnit pamět RAM za větší, protože ve specifikacích se píše 128mb DDR 2
4. Lze procesor od ARM taktovat? - přidaný chladič není problém
5. Otevřel někdo tento netbook? - zajímalo by mě jaký je prostor uvnitř, jestli jemožno třeba odpájet repráčky a připájet vlastní nové, jestli je možné připájet další trvalou paměť...
6. Má tento notebook svůj 2 GB "HDD" přímo na desce nebo je v něm nejaký sata/pata port, přes který jde připojit normální 1.8 /2.5 disk
7. Jaká je čitelnost displaye?
Děkuji mockrát všem lidem, kteří budou aktivní a pomohou mi.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“