Zkoušel jsem i tuto verzi, někde bude zakopaný pes. Myslím si, jestli to nemá souvislost s tím že jsem win 7 upgradoval na visty. Možná jsem měl udělat čistou instalaci.
caute mam NTB asus k50ab nahodil som W7 ale ked spustim hocjaku hru hlavne starsiu ako CS tak mi zmeny mierku obrazu na 4:1 takze to je take skrcene ..neviete nekdo ako sa to da zmenit dikiii
Slzic píše:\já jsem z win 7 spíše rozčarovaný. Provedl jsem upgrade z Vist a přijde mi, že rychlost je stejná. Navíc se mi nedaří nainstalovat žádnou virtuální mechaniku(daemon, alcohol), aby toho ještě nebylo málo tak procesor jede neustále na 50-70% a tím se zvyšuje i hlučnost ntb.
Po reinstalaci win7 na čisto(žádný upgrade) měním názor
Zdravim. Chtěl bych se zeptat, jestli to jde nějak vyřešit. V nabídce Start se mě nerozbaluje nabídka programů jako do boku, ale jenom v tom okně. Což je hafo nepřehledný. Nevíte někdo kde to nastavit aby se to rozbalovalo normálně jako v xp? Díky
tak moje prvni dojmy z win 7 na me N10 jsou celkem rozporopulne, nebot na xp sem mel vydrz cca 5h na 7 me vydrz klesla na cca 3,5h. Docela me zarazi ze vydrz klesla tak rapidne.
to je zvlastni, kazdej pise jak ma win 7 na netboocich a ze vydrz maji stejnou jako v XP. Tak nvm jestli jenom kecaj, nebo sem vyjimka, ktere se opravdu vydrz oproti XP snizil temer o 1,5 hodiny