Dobre poledne,
u meho notasu se stava dosti neprijemna vec. Naposledy vcera.
Pisu ve wordu a najednou se notas z niceho nic totalne sekne. Absolutne nereaguje.Pouze ikona nabijeni reaguje na vytahnuti nabijecky. Jinak absolutne zadne tlacitko se nechyta. Ani zvuk pri vytahnuti USB... Vetracek jen tise fakcil, notas mirne teplej na dotek. Jedine vychodisko v tu chvili bylo vypnout dlouhym stiskem zeleneho tlacitka na zapinani a vypinani
Mam nainstalovany original Win Vista, co jsem k tomu dostal. Ntb kupovany letos v srpnu. Nevite, co tohle muze zpusobovat? Je to velice neprijemne
Diky
Zamrzani FW41E
Zamrzani FW41E
ex Vaio fw41e
nyni Asus GL552JX-DM021T
nyni Asus GL552JX-DM021T
Doporucuju servis. V tomto pripade to muze byt vcelku cokoli, od softwarove chyby az po hw. Podobna vec se mi stava u TX, ale tam bohuzel vim cim to je (mekke sasi).
Mimochodem, vzhledem k tomu, ze jste to kupoval v srpnu, nemel jste narok na zdarma upgrade na Win7? Pokud ano, tak to bych vyzkousel nejdrive.
Mimochodem, vzhledem k tomu, ze jste to kupoval v srpnu, nemel jste narok na zdarma upgrade na Win7? Pokud ano, tak to bych vyzkousel nejdrive.
Sony VGN-Z90US, C2D P9500 2.53 GHz, 13.1 1600x900, hybrid graphics (Intel 4500MHD x GeForce 9300M GS), 4GB DDR3 RAM, 160GB Intel X25-M G2 SSD, Blu-Ray R/W Drive, Japanese keyboard, Gothic Arabesque Premium Design, Win7Pro x64
Od te doby, co jsem popsal problem na foru se mi to nestalo
K tomu Win7. NArok mam, udelal jsem si tu registraci a od te doby je ticho po pesine. Vim, ze asi musim vyvinout iniciativu, abych si ty 7ky objednal a instaloval. Taky hraje svoji roli, ze se mi nechce vse preinstalovavat a doinstalovavat atd.
Ovsem diky za rady
K tomu Win7. NArok mam, udelal jsem si tu registraci a od te doby je ticho po pesine. Vim, ze asi musim vyvinout iniciativu, abych si ty 7ky objednal a instaloval. Taky hraje svoji roli, ze se mi nechce vse preinstalovavat a doinstalovavat atd.
Ovsem diky za rady
ex Vaio fw41e
nyni Asus GL552JX-DM021T
nyni Asus GL552JX-DM021T