Vaio Recovery Disc

Obecná diskuse o programech, utlitách, střihové programy, přehrávače video / audio, zpracování fotek atp.
Turek777
píše často

Vaio Recovery Disc

Příspěvekod Turek777 » 26 pro 2009 03:21

Zdravim, mám pár dotazů ohledně vytvoření a použití recovery disků.

Na HDD je skrytý oddíl recovery
1) Vytvořením recovery DVD se pouze vypálí obsah z tohoto skrytého oddílu na DVD?
2) Když později HDD zformátuji nebo vyměním za jiný, můžu pak z toho recovery DVD "nainstalovat" do NTB původní windows?
3) Bude mít tento obnovený windows v sobě i ovladače a jiný software, jako bych notebook poprvé zapnul?
4) Doufám že nijak neovlivňuje instalace/update softwaru a ovladačů vytvoření recovery DVD...

notebook viz. popis, OS: Win7 HP 64bit

Recovery jsem nikdy nedělal, takže budu rád za dobré rady :)

Jo a sry za překlepy, notebook mám 2 dny, tak si ještě zvykám na chiclet klávesnici :D
Sony Vaio CW1S1E & Thinkpad X200

stavač
guru
Kontaktovat uživatele:

Re: Vaio Recovery Disc

Příspěvekod stavač » 26 pro 2009 05:51

Po inštalacii si vytvoriš Recovery to je os+olada4e tvojho W7, ked inštaluješ bud zo skriteho oddielu tak maš na vyber čo chceš formatovat, to preto sa vytvara Recovery skrz to že keby ty skolaboval HDD alebo nejakym sposobom si nemohol inštalovat zo skriteho oddielu, vytvorenim recovery nijako neovplivniš update, ked vymeniš HDD za iny tak mal by si bez problemov si z vytvoreneho recovery nainštalovat system, radšej si vytvor dva x recovery lebo sa ti može stat to že niečo sa udeje v mediu a už z neho nenainštaluješ system
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk

Turek777
píše často

Re: Vaio Recovery Disc

Příspěvekod Turek777 » 26 pro 2009 13:41

ok, diky. Jsem si myslel že to tak funguje, jen jsem si to potřeboval potvrdit.
Sony Vaio CW1S1E & Thinkpad X200

Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“