OSD informacie o zmene hlasitosti a jasu
OSD informacie o zmene hlasitosti a jasu
Zdravym vsetkych odbornikov, mam taky mensi problem. Prestala sa mi na displeji zobrazovat informacia o zvyseni/znizeni hlasitosti, zmena jasu displeja. Proste nezobrazia sa mi tie farebne identifikatory. Pro sim vas o pomoc. 
Tak,už jsem to vyřešil.Nechtělo se mě přeintalovávat Visty tak jsem vytvořil nového uživatele a na něm to zobrazení hlasitosti,jasu.. fungovalo !!Proto jsem si jen překopíroval položky jako záložky ve Firefoxu,archiv pošty na Outloku,a jiné osobní věci co jsou v C:\user\...uřivatel. vše funguje jak má za 30min to jelo jak má.
Já sem přišel na pohodlnější řešení. Založení nového účtu mi vnuklo nápad porovnat registry nového a stávajícího účtu. Takže následující postup je na vlastní riziko a doporučuji si danou větev registrů zálohovat. Takže spustíme si správu registrů -> Spustit - regedit. Přesuneme se na následující pozici ... HKEY_CURRENT_USER - Software - IBM - TPHOTKEY - OnScreenDisplay. Světe div se, tento adresář musí být prazný, mimo položky "Výchozí hodnota." Zybtek sem smazal a vše již funguje. Hodně zdaru.
HALELUJA
Prosim, diky moc - ztravil jsem tim pres 3 hodiny a porad nic, jenom bych chtel jeste UPOZORNIT ... po odmazani z registru tu funkci On Screen Display zapnete, NIC nenastavujte a RESTARTUJTE windowsy ... vyznouseno na SL500.
OSD mizi po pripojeni HDMI
Tak jsem zjistil, ze OSD zmizne jakmile odpojim HDMI kabel od televize.
Pri pripojeni se info ukazuje i na televizi, vse funguje bez problemu, ale po odpojeni kabelu info zmizi....pomuze jen opetovne promazani registru.
Je to zjevne BUG, nevite kam to nejlepe napsat?
Pri pripojeni se info ukazuje i na televizi, vse funguje bez problemu, ale po odpojeni kabelu info zmizi....pomuze jen opetovne promazani registru.
Je to zjevne BUG, nevite kam to nejlepe napsat?
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“