Prosím o pomoc s mechanikou - nečte CD DVD

Vše kolem Microsoft Windows. Zkušenosti, problémy, vylepšení atp.
Robiss

Prosím o pomoc s mechanikou - nečte CD DVD

Příspěvekod Robiss » 27 pro 2009 20:01

Zdravím mám takový problém když vložím do jednotky DVD ,nebo CD tak se mě akorát změní ikonka na cédéčko a když ho chci otevřit vysune se a naskoči tabulka "vložte do jednotky disk" ,ale když počítač restartuji a najedu do BIOSU a tam dam BOOT a pak DVD ROM a kliknu na informace a pak vyjedu z BIOSU a zapne se mě pc tak je všechno vpohodě ,ale jakmile ho vypnu tak už to zas nejde ......už si nevím rady zkoušel jsem přeinstalovat ovladače na DVD ROMKU a nic , nevite co by stím mohlo být ??? ještě uvedu že u vyrtualní mechaniky mě to také dělá nemůže to být jenom nějáké nastavení??? .....
Naposledy upravil(a) Robiss dne 27 pro 2009 20:29, celkem upraveno 1 x.

lukycrust
guru

Příspěvekod lukycrust » 27 pro 2009 20:27

najprv by si si mohol prečítať: NÁVOD: Jak (ne)pojmenovat nové téma
Lenovo ThinkPad R500(intelGMA) + Advanced MiniDock
HP EliteBook 8540p(3y NBD) + HP Advanced Docking Station

Robiss

Příspěvekod Robiss » 27 pro 2009 20:34

lukycrust píše:najprv by si si mohol prečítať: NÁVOD: Jak (ne)pojmenovat nové téma

už jsem si to přečetl a opravil

lukycrust
guru

Příspěvekod lukycrust » 27 pro 2009 23:28

a robí ti to aj keď vypneš virtuálnu mechaniku a program na virtualizáciu mechaniky??možno,že sa navzájom bijú a to spôsobuje ten problém...zatiaľ ma nič iné nenapadá...
Lenovo ThinkPad R500(intelGMA) + Advanced MiniDock
HP EliteBook 8540p(3y NBD) + HP Advanced Docking Station

Robiss

Příspěvekod Robiss » 27 pro 2009 23:37

lukycrust píše:a robí ti to aj keď vypneš virtuálnu mechaniku a program na virtualizáciu mechaniky??možno,že sa navzájom bijú a to spôsobuje ten problém...zatiaľ ma nič iné nenapadá...

odinstaloval jsem ho a stále to dělá a nemůže to byt jen nějáké nastavení když jsem měl tu vyrtualni dvd romku mela nazev BL dřív měla normální DVD ROM ,nebo tak něco nexexistuje nějáké nastavení na to nebo tak něco?

Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“