on to není jen tvůj pocit. ono to teď tak je. Můj první noťas byl aspire 5920g, své doby za 40 k. Jo byl krásný a výkoný. Jenže krásná bílá barva byla krásná tak týden, pak mi z toho bylo na bl.tí. To samé výkon - grafika supr, ale tak pul roku zvládala hry na plno, pak začala rychle ztrácet. Topilo to 90 stupňů, začlo to všude vrzat, cd-ROM nefungovala snad ani po zakoupení dobře......Když sem volal do servisu zda se můžeme domluvit na výměně na přesný čas abych ho tam nemusel nechávat-neexistuje, nejrychlejší oprava cca týden. Nebudu už tu zmiňovat, že umřel 2 měsíce po vypršení záruky. Tak sem se zdravě naštval a došlo mi ,že ntb je 1. řadě pracovní nástroj. Chtěl jsem NBD takže pro mě byla jediná možnost Dell nebo Lenovo. A bohužel, ať věřím že lenova jsou fajn ntb, tak jejich desighn nezvládnu akceptovat. Tak jsem vybral della a můžu říct, že od této chvíle se má práce s ntb znatelně zpříjemnila. Nejde o nějaký zázrak, ale o maličkosti, které v konečném důsledku udělají příjemný celek. (např. Opravdu luxusní klávesnice na které je radost psát atd...)
No ale když se podívám do obchodů, tak je fakt, že sem mohl mít acera možná s lepší grafikou, ale řeknu vám, že už těmhle ntb nevěřím a opravdu při poruše 4 dny před deathline člověk neocení grafiku nebo lesklý desighn
Jo a ještě jeden postřeh- čištění acera u mě byla cca hodina, della mám za 5 minut i s klávesnicí