Herny notebook do 680 eur
Re: Herny notebook do 680 eur
Hm..."často se nudím"..? A co se takhle učit co? No nic...k věci:Ta GK je slabý průměr na dnešní hry,takže ten procesor se k ní vcelku hodí.Na hry bych nic slabšího než GF 240 GT nebo ATI 4650 nedoporučoval.A modelů s těmito kartami je na trhu celkem dost.Stačí si vybrat.kristian162 píše:Zdar borci. Za rok a pol mi odisli dva notebooky. Zacal som kvalitou od Sony, kde mi ho jeden ,,profik,, odpalil. Dal som sancu Aceru, ktor mi nevydrzal ani pol roka a uz je na reklamacii. Som student a casto sa nudim preto teraz hladam nieco na com sa zahram. Cena je do 680 eur a notas musi byt brany z alza.sk.
Zatial zvazujem MSI GX633X-051CZ:
http://www.alza.sk/msi-gx633x-051cz-d139224.htm
Len sa bojim, ze GT 130M bude nevyuzita kvoli procesoru. Predsa len 3 rocny procesor dat do booku, ktory je postaveny tento rok mi pride nestastne riesenie. Prebehol som cely ponuku alzy a nic uspokojive som nenasiel. Preto sa obraciam na Vas s prosbou o radu. Dikes
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Hm...zase bludy.MSI řada GT je naprosto OK po všech stránkách.kristian162 píše:Hladam a studujem. Gigabyte sa mi paci viac. Nejako dotykove panely nemusim kvoli poruchovosti a MSI, viac problemov ako potesenia. Som zvedavy co vystudujem ale zatial vedie Gigabyte.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
Hm...zase omyl.GK od AMD(Ati) jsou chladnější než karty od NVidie.Jiná situace je u CPU.Tam jsou procesory od Intelu vhodnější.Nové CPU od AMD jsou o třídu žhavější.Optimálně je mít CPU Intel a GK ATI.Ale hlavně musí být notebook dobře navržen.kristian162 píše:Viem, ze GT 130M je modifikovana 9650GT a je o par miest v rebricku nad 9600GT. S 9600 GT som ohladom vykonu spokojny, nejake tazke naroky na hry nemam, je len par zanrov, ktore su mi blizke a zase fanda casteho hrania nie som. AMD som este v booku nemal, obavam sa casteho prehrievania. 9600 GT bezala na DDR 2 ramkach, 130 M ma uz DDR 3, tam sa tepla nebojim.
Jj ten GIGABITE by celkom siel http://www.alza.sk/gigabyte-q1580p-734dcz-d146042.htm , ale bojim sa tej znacky. Aj ked MSI tiez nie je nieco extra ked to nie je drahe.
Re: Herny notebook do 680 eur
roman2277 píše: Hm..."často se nudím"..? A co se takhle učit co? No nic...k věci:Ta GK je slabý průměr na dnešní hry,takže ten procesor se k ní vcelku hodí.Na hry bych nic slabšího než GF 240 GT nebo ATI 4650 nedoporučoval.A modelů s těmito kartami je na trhu celkem dost.Stačí si vybrat.
Skolu zvladam, takze problem v nude nevidim a clovek, co sa dokaze ucit cele dni, toho len obdivujem a sklanam sa. Taky nikdy nebudem a prave preto, notas na hranie. Ano takych notebookov je ako safranu, ale ide o to, ze musim nieco zobrat z alzy a za cenu, ktoru som si stanovil.
roman2277 píše:Hm...zase bludy.MSI řada GT je naprosto OK po všech stránkách.
Ide o radu GX.
Naposledy upravil(a) kristian162 dne 31 pro 2009 15:32, celkem upraveno 2 x.
Hergot, jak se tak koukám tak vaše alza je dost předražená. Co to koupi v českym obchode a připlatit si 200Kč za dopravu na Slovensko?
Našel jsem ještě toto: http://www.alza.sk/acer-aspire-5739g-66 ... 140027.htm
S tou Toshibou, zkus se kouknout i po jinych obchodech, ale asi to musi byt s alzy, co?
Našel jsem ještě toto: http://www.alza.sk/acer-aspire-5739g-66 ... 140027.htm
S tou Toshibou, zkus se kouknout i po jinych obchodech, ale asi to musi byt s alzy, co?
Lenovo Ideapad Y50 70 - Core i5 4210H, Geforce GTX 860M 4GB GDDR5
3DMark Fire Strike - 3519 Bodů
Huawei Ascend P6, Xiaomi Piston v2
3DMark Fire Strike - 3519 Bodů
Huawei Ascend P6, Xiaomi Piston v2
Ten acer som pozeral, ale pride mi trosku drahy, za to co ponuka. Alza nie je povinnost, ale kedze som posledny notas kupoval s pod ruky, nie je v alze pisani na mna, takze neviem, ci mi vratia peniaze len tak. Pozeram aj ceske shopy, mate jednoznacne lepsie ponuky. Uvidim ako cenu polavia v januari.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“