k50ab-webkamera

notebooky Asus a vše kolem nich
::..N!tr()..::

k50ab-webkamera

Příspěvekod ::..N!tr()..:: » 02 led 2010 11:49

Zdravim!Mam problem s webkamerou.Kdyz spustim nejaky program pro praci s ní tak se mi zapne zobrazi se obraz ale vzhuru nohama.Vyzkousel jsem 3 programy a ve vsech to dela to stejne.Myslite ze je to jen ovladacem?Popř kde stahnu funkcni.Diky

stavač
guru
Kontaktovat uživatele:

Re: k50ab-webkamera

Příspěvekod stavač » 02 led 2010 14:27

::..N!tr()..:: píše:Zdravim!Mam problem s webkamerou.Kdyz spustim nejaky program pro praci s ní tak se mi zapne zobrazi se obraz ale vzhuru nohama.Vyzkousel jsem 3 programy a ve vsech to dela to stejne.Myslite ze je to jen ovladacem?Popř kde stahnu funkcni.Diky

Pravdepodobne použivaš WinXP SP2 a tak si doinštaluj SP3 čo by ti malo zasadne pomoct
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk

k50ab-webkamera

Příspěvekod ::..N!tr()..:: » 03 led 2010 18:14

Cesky by to neslo prosím? :roll: popř co mam stahnout aby to fungovalo.

stavač
guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod stavač » 03 led 2010 18:58

::..N!tr()..:: píše:Cesky by to neslo prosím? :roll: popř co mam stahnout aby to fungovalo.

V tvojom notbuku si aspoň mislym že máš Windows XP servispárk 2 lebo čo opisuješ tu chybu ta chyba sa vyskituje pri operačnom systeme windows XP sp2, po nainštalovaní SP3 by to malo fungovat bez problemov, na slovensku sa predava WinXP SP2 a ten windows je anglicky a k tomu je dodavany mui slovensky a ten SP3 je na stiahnutie na microsoft link: http://www.microsoft.com/downloads/deta ... layLang=en
skus si ho stiahnut a nainčtalovat, no nie som si tak isti velmi či v českom windowse bude fungovat, alebo si pripoj notbuk k internetu a stiahni si tam všetky aktualizacie kde medzi nimi bude aj SP3, česky neovladam pisat lebo na slovensku sme sa neučily česky jazyk ale česky rozumiem dobre
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk

k50ab-webkamera

Příspěvekod ::..N!tr()..:: » 03 led 2010 19:53

To nejspis nebude ono.Mam 7-cky 32-bit a predtim nez sem omylem vymazal ovladac webky vse jelo ok.Potom sem stahl asi jiny a uz to nejde.

stavač
guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod stavač » 03 led 2010 20:31

::..N!tr()..:: píše:To nejspis nebude ono.Mam 7-cky 32-bit a predtim nez sem omylem vymazal ovladac webky vse jelo ok.Potom sem stahl asi jiny a uz to nejde.

Tu su ovladače:
http://support.asus.com/download/downlo ... name=k50ab

k50ab-webkamera

Příspěvekod ::..N!tr()..:: » 03 led 2010 21:28

jj ty jsem taky nasel ale nemuzu je tam nainstalovat hodi to chybu ze se nejakou cast nezdarilo otevrit.

Zpět na „notebooky Asus“