HP Pavilion DV7 3050- přehrávání
HP Pavilion DV7 3050- přehrávání
Ahoj, mám problém při přehrávání videa na internetu. Když dám full-screen tak mi to po chvilce spade a vyskočí mi bublina, že přestal odpovídat ovladač zobrazení NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, ale byl obnoven.
Neví někdo co s tím aby mi to fungovalo normálně a nepadalo mi to furt?
Děkuji předem za odpovědi..
Neví někdo co s tím aby mi to fungovalo normálně a nepadalo mi to furt?
Děkuji předem za odpovědi..
-
- občas něco napíše
Tak NB nemám moc dlouho, ale jsem s ním spokojený. Chodí velmi rychle. Co se týče baterie tak při hraní her vydrží asi hodinu a půl a když máš ztlumenej výkon a jseš třeba na internetu tak asi 2 a pul hodiny. (Nemám to přesně odměřené)
Hry na něm rozchodím snad všechny. Mám tam NFS Shift detaily mám na vysokou a ostatní na střední a chodí pěkně. Fifu10 mám vše na nejvíc, jenom mám vyplej 3D trávník. Poté FarCry2 na Vysokou uroven detailu.
Nevím co ti mám přesně napsat, jestli budeš ještě neco potřebovat tak se zeptej přímo na konkrétní věc.
Hry na něm rozchodím snad všechny. Mám tam NFS Shift detaily mám na vysokou a ostatní na střední a chodí pěkně. Fifu10 mám vše na nejvíc, jenom mám vyplej 3D trávník. Poté FarCry2 na Vysokou uroven detailu.
Nevím co ti mám přesně napsat, jestli budeš ještě neco potřebovat tak se zeptej přímo na konkrétní věc.
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
Ano já jsem pochopila, že už konkrétně tento nebude. Když jsem telefonovala na hpmarket.cz tak tam mi pán řekl, že co každých několik týdnů jsou nové a nové Paviliony. Takže dv7-3050 (na trh uveden cca 11/2009) se doprodává a asi co nevidět bude nějaký nový dv7 model...jen se bojím aby nebyl s AMD. Bohužel se nikde nedá zjistit, jaké modely se v čr chystají prodávat. Přitom to už někdo vědět musí...
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
dv7 2190
Ahoj všichni... když zkušenosti tak všechny... mám 2190 což si myslím že je téměř stejné... koupil jsem si ho někdy v září a bohužel po měsíci mi odešla základní deska i hdd... No co dodat asi jsem trefil špatný kus... jinak výbava poměrem k ceně si myslím že je velmi slušná a až ne tento karambol jsem maximálně spokojený... používám win7 a zatím nic co by seklo a to včetně dosti náročných her... jen bacha na špatné kusy
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“