cus,mam problem s tinto notesem,prinesl mi ho znamy ze tam chce nahodit xp misto visty.
v tomto notesu nejde prepnout sata na ide
jako dalsi vec jsem si vsiml z e v biosu je v zalozce main radek-factory installed os - vista ( nejde prepnout ani jsem nikde nanesel jak tohle zrusit) ani po obnoveni na default.
vytahl jsem tedy hdd a napojil na komp ktery mam doma,nainstaloval xp se sp2,pak jeste nainstaloval xp se sp3 dal z5 do notesu tam ale nenajede xp,ma snahu ukaze se logo pak problikne modra smrt a konec,ani ve stavu nouze,je to podobne,poradi mi nekdo jak to rozjet?
predem diky
HP compaq presario CQ60-220EC instalace win (XP) ted win 7
HP compaq presario CQ60-220EC instalace win (XP) ted win 7
Naposledy upravil(a) davidas dne 03 led 2010 19:42, celkem upraveno 1 x.
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Re: HP compaq presario CQ60-220EC instalace win XP
Xp nema sata ovladače a ked v notbuku nieje možnost v biose nastavit IDE mod tak si mosiš pripravit nove inštalačne CD XP do ktoreho integruješ cez program nlite sata ovladače, tie sata ovladače na tvoj notbuk si vyhladaj na nete alebo zo stranky vyrobcu notbuka a navodov jak to integrovat do inštalačky je na nete dost len treba pogoglit vo vyhladavači
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“