Ventilátor MSI EX600X
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
cau, mohl by ste sem nekdo pastnout odkaz na kvalitni vetrak co do tohodle notaku pasuje a popripade kde ho koupit? jinak tenhle notak mam pres 2 roky a sem s nim naprosto spokojenej, jediny co mi odeslo je konektor na sluchatka a to jenom proto ze sem sluchatka parkrat omylem vyskubnul(problem vyresila PCMCIA zvukarna). pantry drzej, plasty taky, jediny co mi vadi je ze trosku vic topi. Ve svy dobe to byl notak s nejlepsim pomerem cena/vykon.
ventilátor
tak ten ventilátor je asi fakt jedinej shit na msi ex630. Páč už jsem ho jednou v reklamaci měnil a teď to hučí zas a dokonce se to přehřívá tak až se notebook vypíná (a při instalaci win7 je to dosti nemilé!!!) tak že opět reklamace.
jinak no'ták je v cajku, snad bych jen vytknul konektor na zapojení repro (blbějc ho dát nemohlo, pokud je tam kabel a nemáte ho přesně srovnaný(což máýlo kdy je) tak to docela vadí otevírání mechaniky) a nekvalitní antireflexivní vrstvy na displayi (ale to v konfiguraci bylo uvedené co je to za typ a když jste liný jako já zjistit si co znamená WTCX apod. zkratky tak pak vás to překvapí DD)
jinak no'ták je v cajku, snad bych jen vytknul konektor na zapojení repro (blbějc ho dát nemohlo, pokud je tam kabel a nemáte ho přesně srovnaný(což máýlo kdy je) tak to docela vadí otevírání mechaniky) a nekvalitní antireflexivní vrstvy na displayi (ale to v konfiguraci bylo uvedené co je to za typ a když jste liný jako já zjistit si co znamená WTCX apod. zkratky tak pak vás to překvapí DD)
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
ULTIMATNA RADA PRE VSETKYCH
už som o hlavných problémoch a ich riešeniach u typu EX600 písal TU:
http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... hp?t=26182
je tam všetko, žiaden nový vetrák netreba kupovat, len blbec by s tým strácal čas a peniaze, všetky veci sa dajú vyriešiť behom chvílky, akurát zajtra moja EX600 bude oslavovat tri roky a ani raz som ho nemal v servise, všetko som si vyriešil sám, ten notebook mi ide skoro nonstop, teraz akurát som si menil 160 gb disk za 500 a tiež bez problémov, takže pre všetkých haterov a rádoby odborníkov čo radia somariny, držte sa radšej hesla "Hovorit striebro, mlčať zlato!"
PS: s vistou ja každý notebook nepoužitelný
http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... hp?t=26182
je tam všetko, žiaden nový vetrák netreba kupovat, len blbec by s tým strácal čas a peniaze, všetky veci sa dajú vyriešiť behom chvílky, akurát zajtra moja EX600 bude oslavovat tri roky a ani raz som ho nemal v servise, všetko som si vyriešil sám, ten notebook mi ide skoro nonstop, teraz akurát som si menil 160 gb disk za 500 a tiež bez problémov, takže pre všetkých haterov a rádoby odborníkov čo radia somariny, držte sa radšej hesla "Hovorit striebro, mlčať zlato!"
PS: s vistou ja každý notebook nepoužitelný
Na ex600 bych měl mít větrák. přes email se můžeme domluvit na podrobnostech. (jestli bude fan pasovat atd.) zzz19@seznam.cz