Ahoj lidi vim ze tohle tema a castka je tu casto, ale potrebovala bych aktualni info.Potrebovala bych poradit jaky notebook vybrat.
Melo by to byt na nejakou praci,taky se pokousim ucit ve Photoshopu,hodne koukam na filmy a internet.Nejsem herni maniak takze by asi stacila GMA 95O?
Display bych chtela 15,4 hlavne kvuli tem filmum.
Ohledne procesoru jsem se chtela zeptat co presne je Centrio a jaky byste zvolili prosecor.Core Duo nebo AMD Turion X2?Disk muze byt od 80.
Baterka nemusi mit special vydrz,protoze to budu mit vzdycky kde pripojit k siti.Taky jsem se chtela zeptat jakou znacku zvolit,docela se mi libi notebooky od Fujitsu Siemens.Jak jsou na tom konstrukcne?Vydrzi to neco?
Co treba tenhle:
http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Shortc ... PrmaId=218
Mam dat prednost spis te grafice a nebo najit neco s horsi a lepsi frekvenci sbernice?
Budu vdecna za kazdou radu.Dekuji.
Notebook kolem 20 tis pro holku - foto, video, texty
Jestli se nepletu tak Centrino je označení pro čipovou sadu od intelu rozuměj musí notebook mít wifi inteláckou, cipset, a nejspis i procesor. TurionX2 a Core Duo je na tom výkonostně stejně (Turion má na víc ještě 64bit instrukce) Core duo je ryze 32 bitový procesor. Neplést Core duo a Core 2 Duo. Jinak FJS má nejnižší řadu právě Amilo, takže konstrukčně to asi nebude úplný zázrak. Na Photoshop filmy a internet ti stačí GMA950 úplně v pohodě. Jakou značku volit ? Předpokládáme-li, že limitum je něco kolem 20-21 tis. tak je to asi dost fuk. Spíš bych bral to nejvýkonější. Vyvaroval bych se ASUS řady F3 mají problémy s chlazením. ACER má zase horší sasi, ale neni to tak hrozne prece jen co od notebooku za 21 tis. čekat. HP je třeba líbivé HP530 http://www.elektromedia.cz/zbozi/pocita ... epack3roky samozřejmě třeba s větší ram a diskem potom se k tý ceně 20 tis. pomalu dostaneme. Jak jsem řekl dle mě je to celkem fuk co si vybereš za značku, kupuješ Low-end notebook takže od něj nelze očekávat zázrak.
EDIT: Ten FJS co tu máš hozenej, je celkem fajn
EDIT: Ten FJS co tu máš hozenej, je celkem fajn

tento účet již není aktivní.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“