Nazdar, prosím nevíte jakou kobinací klávesy FN se zapíná webkamera u notebooku Asus X58LE ???
Webkamera přestala náhle fungovat v OS Win Vista. Ve správci zařízení není vidět, driver webky nejde nainstalovat. V BIOSu ji taky nikde nevidim, ale nejsem si jistý pod jakým názvem a umístění webku v biosu hledat... Přeinstaloval jsem na Win7 a problém přetrvává
Nefunkční webkamera-ASUS X58LE
Nefunkční webkamera-ASUS X58LE
MSI EX600X-053CZ, C2D T7250 (2.0GHz, 2MB, 800MHz), 2GB RAM, nVidia GF 8400M-G 256MB, 250GB HDD, 15.4" WXGA displej, OS Vista
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nefunkční webkamera-ASUS X58LE
vit.x píše:Nazdar, prosím nevíte jakou kobinací klávesy FN se zapíná webkamera u notebooku Asus X58LE ???
Webkamera přestala náhle fungovat v OS Win Vista. Ve správci zařízení není vidět, driver webky nejde nainstalovat. V BIOSu ji taky nikde nevidim, ale nejsem si jistý pod jakým názvem a umístění webku v biosu hledat... Přeinstaloval jsem na Win7 a problém přetrvává
Zrrejme si nenainštoval všetky ovladače k notbuku a preto ti to nefunguje,no mne sa mari že sú to ovladače ATK alebo niečo podobne lebo taky notbuk som inštaloval vistov HP no zhruba pred trištvrte rokom, na stranke asus sú ovladače a funguju bez problemov
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk
-
- guru