Po přechodu z Visty na Windows 7 Ultimate mám problémy s mechanikou TSSTcorp TS-L632D ATA Device. Mechanika prostě vždy zmizí z Tento počítač i ze správce zařízení.
Pod Windows Vista Ultimate i XP Pro fungovala korektně. Je tu někdo s touto mechanikou a W7? Má někdo stejný problém a tudíž je to nekompatibilita se systémem nebo je problém pouze u mě?
Problém s mechanikou u FL90 pod W7
Na fóru VBI.cz si na tenhle problém myslím několik uživatelů stěžovalo, ale už si nevzpomínám jak to vyřešili - jestli novým firmwarem.. A to fórum už je pryč (zrušili ho). Můžeš mrknout do vlákna FL90 tady na fóru.
Osobně jsem si koupil novou mechaniku, ta původní byla hrozná.
Osobně jsem si koupil novou mechaniku, ta původní byla hrozná.
[size=92]Compal->Asus->Dell (Razer->Logitech)[/size]
Koupil jsem LG GSA T40N, před vánoci byla asi za 850,-. Je trochu tišší, ale např. na pouštění filmu z placky to není - pořád je slyšet hučení. Nevím ale jestli vůbec existuje bezhlučná slim mechanika.
Původně jsem měl Liteon SSM-8515S a dost zlobila, když jsem četl data z placky a na chvíli přestal (tak že se přestala točit) tak potom už data nedokázala načíst a musel jsem jí znova otevřít a zavřít. Tahle nová LG se už chová normálně.
Původně jsem měl Liteon SSM-8515S a dost zlobila, když jsem četl data z placky a na chvíli přestal (tak že se přestala točit) tak potom už data nedokázala načíst a musel jsem jí znova otevřít a zavřít. Tahle nová LG se už chová normálně.
[size=92]Compal->Asus->Dell (Razer->Logitech)[/size]
Já mam obdobný problém, ale ještě o něco dříve, mechanika mi nefunguje už při instalaci Win 7..dam instalovat, hodí to chybu, že chybí ovladače na DC/DVD zařízení, at je koukam najít a dát do mechaniky (v kterej je instalačka).
Nestalo se Vám to někomu, nevíte co s tim? Ovladače jsem nenašel nikde..
Nestalo se Vám to někomu, nevíte co s tim? Ovladače jsem nenašel nikde..
Clevo M570U +, C2D T7200 (2,0 GHz), 4GB RAM, WD 500Gb 5400 rpm, GF 7950 GTX(3DMARK06 - 5300+ b), Win 7 Prof.