asus k50in-sx042
asus k50in-sx042
Zdravím, mám problém, můj notebook se v klidových hodnotach dostává do hodnot +90°C jak CPU tak i GPU, s čímž je spojeno časté hlučné chlazení, přes den mi to nevadí, ale když ho chci nechat běžet v noci je to nepříjemné. Chtěl bych se zeptat jestli toto chování je normální. Díky Za odpověd
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Re: asus k50in-sx042
gomess píše:Zdravím, mám problém, můj notebook se v klidových hodnotach dostává do hodnot +90°C jak CPU tak i GPU, s čímž je spojeno časté hlučné chlazení, přes den mi to nevadí, ale když ho chci nechat běžet v noci je to nepříjemné. Chtěl bych se zeptat jestli toto chování je normální. Díky Za odpověd
To chovanie nie je normalne aby to v klude malo takú teplotu, jak je ten notbuk starí?, to sú moje teploti v klude na acer:
http://img99.imageshack.us/img99/9673/teplota.jpg
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk
gomess:
je to hrozně moc, ani v zátěži by se notebook neměl dostávat k takovýmto teplotám. Pokud ho nemáš moc dlouho (hrozí, že je ucpané chalzení prachem), je to na reklamaci, může být třeba blbě nasazený chladič, nebo pod něj mohli zapomenout nanést pastu...
Ještě před tím teda zkus profouknout chlazení.
je to hrozně moc, ani v zátěži by se notebook neměl dostávat k takovýmto teplotám. Pokud ho nemáš moc dlouho (hrozí, že je ucpané chalzení prachem), je to na reklamaci, může být třeba blbě nasazený chladič, nebo pod něj mohli zapomenout nanést pastu...
Ještě před tím teda zkus profouknout chlazení.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
gomess píše:notebook mám sotva půl roku. Mohli byste mi trošku poradit s tím profouknutím, protože vůbec nevim jak ...
Ja prefukujem notbuky a klasické deskopi kompresorom na ktorom je výstupní tlak nastaveny na 6 AT, z notkuku vyberieš baterku, daš dolu krit z ramiek, vyberieš sata disk, stlačeny vzduch možeš vpustit cez ventilator a nakonec cez otvor vystupu vzduchu z notbuku
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk