Netbook problem s OS prosim pomoc
Netbook problem s OS prosim pomoc
Žiadam vás o pomoc, mám problém s mojim netbookom... Acer aspire D250 Mám tam legálne XP od aceru... mám ho asi 3 mesiace a dnes som využil bod obnovi pretože som potreboval jeden program ktorý som si vymazal.. bod obnovi prebehol v pohode... potom sa nb reštaroval a keď sa zapol spustil sa intro.. Acer.. vstup do biosu.. a potom načítanie XP-čka.. keď už sa mal zobraziť výber používatela... teda vstup do windowsu alebo ako to mám nazvať, nastal problém nb sa reštartoval.. a potom to isté do kola.. .zas a zas.. No a ide o to že nb nemá mechaniku a nemám ani CD od windovsu žeby som to preinštaloval... Reboot cez USB neviem... takže mohli by ste mi poradiť? najlepšie by bolo ak by to šlo aj bez toho.. .ale ak nie tak v pohode... prosím poraďte mi lebo nb potrebujem do školy.. súbory mám zálohované takže ich vymazanie nevadí.. ale ja potre bujem prenosný PC do školy takže neviem čo mám robiť...
tak jedna z moznosti je instalace win 7 z flashky, to jede absolutne bez problemu. navod napr tady: http://www.intowindows.com/how-to-insta ... ing-guide/
co se tyce instalace xp z flashky, tak navody taky sou, ale abych pravdu rekl, kdyz sem to kdysi zkousel, tak se mi to nikdy nepovedlo zprovoznit.
co se tyce instalace xp z flashky, tak navody taky sou, ale abych pravdu rekl, kdyz sem to kdysi zkousel, tak se mi to nikdy nepovedlo zprovoznit.
HP Elitebook 6930p:C2D P8700,4500MHD,HP 2008 180W Adv.Dock.Station,Log.UltraX kb,Saitek Cyborg mouse,LG 22"1680x1050
XBOX na hry:)
ex:HP Pavilion dv5-1199ec,Compaq Evo N400c,HP Pavilion dv6107ea
XBOX na hry:)
ex:HP Pavilion dv5-1199ec,Compaq Evo N400c,HP Pavilion dv6107ea
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Re: Netbook problem s OS prosim pomoc
koly_22 píše:Žiadam vás o pomoc, mám problém s mojim netbookom... Acer aspire D250 Mám tam legálne XP od aceru... mám ho asi 3 mesiace a dnes som využil bod obnovi pretože som potreboval jeden program ktorý som si vymazal.. bod obnovi prebehol v pohode... potom sa nb reštaroval a keď sa zapol spustil sa intro.. Acer.. vstup do biosu.. a potom načítanie XP-čka.. keď už sa mal zobraziť výber používatela... teda vstup do windowsu alebo ako to mám nazvať, nastal problém nb sa reštartoval.. a potom to isté do kola.. .zas a zas.. No a ide o to že nb nemá mechaniku a nemám ani CD od windovsu žeby som to preinštaloval... Reboot cez USB neviem... takže mohli by ste mi poradiť? najlepšie by bolo ak by to šlo aj bez toho.. .ale ak nie tak v pohode... prosím poraďte mi lebo nb potrebujem do školy.. súbory mám zálohované takže ich vymazanie nevadí.. ale ja potre bujem prenosný PC do školy takže neviem čo mám robiť...
Ked spustiš notbuk tak stlač klavesi ALT+F10 mala by ti naskočit inštalacia zo skritej particie, v navode je to napísané lebo vidim podla toho čo čitam čo pišeš o probleme že si navod nečital, to preto nemaš inštalačne CDWinXP lebo os a ovladače su v skritej particii na disku ktori nevidíš a vola sa to PQSERVICE
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
koly_22 píše:čo sa týka toho win 7 tak to asi nebude legálny že?
Ako to misliš nelegalne?, na tom notbuku možeč mat čokolve ked su na to ovladače okrem leoparda ktori je licenciovany pre apple
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
koly_22 píše:no tak myslím že nelegálne... že za Win7 treba niečo platiť či nie? To môžeš ist na stranku microsoftu stiahnuť nainštalovať.. Pretože ja si myslím že to nie je volne šíritelný OS.. ale ak sa mýlim tak to je super.. Win7 sa mi totiž páči... Predpokladám že upgrade z XP na win7 sa nedá však?
malo by sa dat ale mosiš mat nainštalovane XP a naň hodit W7 upgrade, to že tam ideš šupnut W7 čo si chceš stiahnut zo stranky je len beta verzia, plna verzia sa da len kupit, do tvojho notbuku len 32bit windows a šte by si mal pridat ramku aby ti to zrychlilo
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“