GX 620X snizeni vykonu po odpojeni adapteru
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
nespocetkrat popsano proc je vista horsi a tematu je tu vice o tom je toho tuna a je to i jeji neuspech proto se neprodavala neni potreba diskutovat pokud nepomohlo nastaveni na vysoky vykon tak nemam poneti a vistu tu ma malokdo
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Jo aj o MSI je tu tuna temat a stale sa ten odpad predava --
Vec nazoru nemyslis ze je trochu odveci napisat ze Vista sa nepredavala a ma ju malokdo ?? Visty sa predalo az az .... kdo snou nevie robit tak vypisuje vsade mozne aky je to odpad nepouzitelny no sak dobre - kazdeho vec,, ale preco tu stale pises aby si najlepsie vsetci dali XPcka , ked som si za Vistu zaplatil tak preco ju nevyuzivat a navyse ked mi vyhovuje viac ako XPcka -
Vec nazoru nemyslis ze je trochu odveci napisat ze Vista sa nepredavala a ma ju malokdo ?? Visty sa predalo az az .... kdo snou nevie robit tak vypisuje vsade mozne aky je to odpad nepouzitelny no sak dobre - kazdeho vec,, ale preco tu stale pises aby si najlepsie vsetci dali XPcka , ked som si za Vistu zaplatil tak preco ju nevyuzivat a navyse ked mi vyhovuje viac ako XPcka -
ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .
MSI nie je odpad!!! co mam ja svoj notebook GX620X tak ten zatial frci uplne bez problemov jedine ma stve to odpojenie, nasledne znizenie vykonu na pätinu a ze ani za .. nic neviem najst kde to nastavit tak aby to ten vykon nepadal --- inac ku tomu co som pisal davnejsie, nie je nejaky program alebo niekde vo viste kde sa nastavit ten vykon grafiky? lebo ta asi robi ten vykyv hlavne...
-
- občas něco napíše