sekání obrazu při sledování filmu
sekání obrazu při sledování filmu
ahoj,mám problém při sledování on.line filmů,např. dlouhefilmy.com.
obraz se seká,podobně jako když hrajete hru a máte slabou grafiku....,pri pomalém obrazu v klidu,ale trochu rychlejší pohyby,nebo hodně detailů a už se to kouše....
máte nějaký tip,co s tím...
Visty 32.bit
napájení vysoký výkon
bufer načtený kus dopředu...
firefox i opera-žádný rozdíl
obraz se seká,podobně jako když hrajete hru a máte slabou grafiku....,pri pomalém obrazu v klidu,ale trochu rychlejší pohyby,nebo hodně detailů a už se to kouše....
máte nějaký tip,co s tím...
Visty 32.bit
napájení vysoký výkon
bufer načtený kus dopředu...
firefox i opera-žádný rozdíl
Qosmio F50-108
- Chlebovnik
- guru
Online filmy/videa ve flashi se zatím nedají akcelerovat pomocí GPU. Teda abych byl přesnější, tak už existuje nějaká beta verze novýho flash playeru, která by tu akceleraci měla podporovat, ale nějak jsem to nezkoumal.
Takže závěr je takový, že internetová videa běží pouze přes CPU a GPU dělá prd. Takže si ověř, jestli ti CPU opravdu běží na plné frekvenci, a mrkni na procesy jestli ti něco jiného nežere výkon. Ještě by mohlo pomoc vymazání a navýšení cache ve FF.
Takže závěr je takový, že internetová videa běží pouze přes CPU a GPU dělá prd. Takže si ověř, jestli ti CPU opravdu běží na plné frekvenci, a mrkni na procesy jestli ti něco jiného nežere výkon. Ještě by mohlo pomoc vymazání a navýšení cache ve FF.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
Chlebovnik píše:Online filmy/videa ve flashi se zatím nedají akcelerovat pomocí GPU. Teda abych byl přesnější, tak už existuje nějaká beta verze novýho flash playeru, která by tu akceleraci měla podporovat, ale nějak jsem to nezkoumal.
vypadá to,že jsi to přesně vystihl.zaměřil jsem se na procesor-jede na plno,aktuální frekvence je i jeho maximální...
zkoušel jsem povypínat i různé nepotřebné procesy a zavřít i další otevřené okna v prohlížeči....
výkon procesoru se i tak pohyboval kolem 90%,ale počet snímků už nešel pod 23 a dá se na to koukat.
ale stejně asi něco nebude úplně v pořádku-mám procesor P8400 ....to znamená,že je na trhu spousta podstatně slabších noteboků-ti už by se nekoukli vůbec...
všechny ostatní aplikace i hry jedou tak jak by měly....
Qosmio F50-108
-
- guru
Tak zrovna tohle přesně mi to dělá při přehrávání videí z archivu ČT na stolním PC. Vytížení CPU je ale velmi nízké. Zatím jsem to nevyřešil. (Windows 7 x64 Pro ENG) 

HP 8710p - C2D T7200 2.0GHz, NVIDIA Quadro 320M 256MB DDR3, 4 GB DDR2, HDD 250 GB SATAII 5400ot., 17" WXGA+ 1440x900, Windows 7 Professional x64.
- Chlebovnik
- guru
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
kiposukjange píše:Tak zrovna tohle přesně mi to dělá při přehrávání videí z archivu ČT na stolním PC. Vytížení CPU je ale velmi nízké. Zatím jsem to nevyřešil. (Windows 7 x64 Pro ENG)
Nebude to chyba u češkej televizie?, raz bol tiež takyto problem na jednej ruskej stranke čo tam su umiestnene televizie, ja som to skušal na viacerích počitačoch z roznima providermi int. pripojenia a všade rovnako to sekalo
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk
-
- guru
Na jiném PC to jede dobře. Jedná se o toto video - http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/2 ... donutilem/
HP 8710p - C2D T7200 2.0GHz, NVIDIA Quadro 320M 256MB DDR3, 4 GB DDR2, HDD 250 GB SATAII 5400ot., 17" WXGA+ 1440x900, Windows 7 Professional x64.
-
- guru
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“