Poskladanie vlastného notebooka
Poskladanie vlastného notebooka
Dobrý deň- nakoľko už asi 2 mesiace obzerám rôzne internetové obchody a nedokážem si nájsť svoj notebook snov som sa rozhodol, že si ho poskladám a chcem sa spýtať, či existuje na Slovensku nejaký obchod, kde sa dajú kúpiť také komponenty ako šasi, základná doska, procesor, grafika a podobne. Za všetky rady ďakujem- o pc má priemerné vedomosti takže preto sa toho nebojím, prosím neriešte že je to zložité a že sa to neoplatí, proste chcem vedieť nejaký e-shop. Ďakujem veľmi pekne
Kto je bohatý? Ten kto je spokojný? A to je kto? Nikto!
Benjamin Franklin (1706 - 1790)
Boom: na skladanie notebooku doma na kolene z jednotlivych komponentov ako desktopove skladacky, kde si kazdy komponent kupis od ineho vyrobcu, rovno zabudni. to najmensie co sa da asi kupit je barebone sasi od ODM vyrobcov typu Clevo alebo Compal bez cpu, ram, hdd a wifi karty. dedikovana grafika je vo vacsine pripadov integrovana na mainboarde. tzn. tie skladacky co u nas predavaju lokalni predajcovia typu Umax alebo Zero.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
kurna tak som nahraný - díky za rady- idem založiť novú tému kde napíšem moje požiadavky a možno niekto bude vedieť poradiť aký notebook, lebo ja som taký nenašiel- mám špeciálne požiadvka hlavne voči lesklosti, takže tým pádom odpadá 90% notebookov
Kto je bohatý? Ten kto je spokojný? A to je kto? Nikto!
Zpět na „Jaký vybrat notebook“