Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Notebook za 9k snad jedině acer emachines nebo repasy viz gigacomputer.
Netbook už je něco jiného, ale doporčuji minimálně 11" display, na 9" a 10" se to fat nedá. Ideál mezi použitelností a mobilitou je 12", tam se vleze plnohodnotná klávesnice a na display se dá koukat.
ano měl jsem na mysli netbook hlavně ho chci používat na internet, občas kouknout na nějakej film takže klávesnice by mohla být klidně i ta zmenšená doma máme ještě stolní PC takže delší texty píšu tam. tak který z netbooku by jste mi doporučily max do těch 9000,- samozřejmě uvítam když bude levnější
tak oproti tomu aceru co mám já najitej tak sem našel jediný rozdíl a to že má ram 2GB a myslím že na brouzdání internetu, a nějkej ten film nebo muzika bude stračit i ta 1GB a tím mi cena spadne hned níž jěště to budu zvažovat a má někdo zkušnosti stím acerem nebo MSI co jsem úvaděl já?
jasný, ale tak vždycky se dám tá přidat ramka u toho MSI sem koukal že by to mělo mít 2 sloty a ten acer ma jenom jeden takže to MSI by bylo v pohodě stčilo by k tý 1GB dokopit další 1GB a bud to v klidu a pořád mě to víde o docele dost levnějc než ten acer co má rovnou 2GB a to MSI se mě možná i víc líbí tak jestli s ním má někdo zkušenosti tak se prosím podělte
Tak do toho bych nešel, VIA procesor bude mít výkon ještě tak o polovinu horší než ten Atom a ta grafika je hrůza, měl jsem ji doma, nezvládne ani Aero.
HP 8710p - C2D T7200 2.0GHz, NVIDIA Quadro 320M 256MB DDR3, 4 GB DDR2, HDD 250 GB SATAII 5400ot., 17" WXGA+ 1440x900, Windows 7 Professional x64.