Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Ahoj,
mam zaujem o kupu tohoto notebooku, ktory mi vyhovuje po vsetkych strankach pre moju pracu, len mam obavu s integrovanej grafiky. NB bude pripojeny na LCD 19" (1280*1024) a chcel by som pri tomto rozliseni hrat iba counter-strike 1.6. Myslite si ze to grafika zvladne bez problemov, alebo sa mam pozriet po inom notasi?
Za odpovede vopred dakujem.
no super...a mate to niekto odskusane? nerad by som kupil NB za 40tis a CS budem pozerat ako fotky . Dakujem vam za odpovede! A smiem sa spytat aj na vas nazor na tuto masinku? Vsadzal som predovsetkym na pomer znacka/vykon C2D
Za 40 000 Sk nemozes pri business rade (co Tecra je) chciet vysoky graficky vykon... Okrem toho Intel akosi nerad podporuje CS:Source, kde moze byt problem so spustenim (ale aj nemusi)...
myslis, ze ked chcem na NB za 40tis hrat iba stary CS 1.6 po nete pri rozliseni 1280*1024, tak chcem vysoky graficky vykon? samozrejme tvoj nazor ti neberiem, ale nezda sa mi to ako velka poziadavka na GK...mylim sa?
majko_pe:
Ak ti ide iba o CS 1.6 tak nie je problem; len som ta upozornil, ze nie vzdy je vykon "dostacujuci" (moze byt v pohode, ale staci chyba v ovladacoch a dohral si - niekedy su tie chyby naschval, aby si bol nuteny kupit lepsiu - citaj drahsiu - grafiku).
ano, ide mi len o CS 1.6...nic viac...ostatne veci, s ktorymi budem pracovat vyzaduju predovsetkym CPU a RAM...takze ak tvrdis, ze by to malo ist bez problemov, tak idem teda do toho. Dakujem za rady.