S velikosti to nema co delat, netbook je od slova interNET... protoze netbook je primarne urcen na mobilni surfovani (na ostatni veci se moc nehodi). Tohle ma ocividne jine vlastnosti. Jinak osobne bych si ho nekoupil... uz jen kvuli tomu desnemu designu, na hodnoceni podle provoznich vlastnosti tohoto stroje mi pak chybi udaje.
No.... nápad je to zajímavý, ale hrát na displeji, co nemá aspoň 13", je podle mě volovina. I kdybych to doma připojoval na externí displej, tak mi ta úhlopříčka a rozlišení nestačí ani na pohodlnou kancelářskou(školní) práci. Na druhou stranu se mi hodně líbí možnost přepínat mezi grafickými kartami a celkem přijatelná cena.... krom toho bych si asi počkal na notebook s lepším procesorem, já mam C2D 2.4 GHz a v některých hrách už je to brzda.
no pravda , že těxh 13" je minimum moje "herní dělo" je 13,3" ale hry jako COD se na tom fakt nedaj to leda přez 17" stolni lcd. Jinak tohle bych si nekoupil Bože chudák chlazení v tom...
myslite si ze ten procesor su7300 bude stacit na hry vo fullHD? lebo 1.3ghz sa mi zda pekelne malo, vsak uz 2.0ghz 2-jadro je pekne malo na vacsinu hier. a nejde mi o tom aby slo vsetko na full detailoch, len ide o to ze rozmyslam nad malym notebookom kedze potrebujem pc na 2 miestach a ze by som k nemu dokupil lcd...