Ahoj,
mám problém a nevím jak ho vyřešit, tak prosím o pomoc. Vždycky tak jednou do hodiny se mi notebook odpojí od wifi připojení k routeru a musím se připojit znovu manuálně. Jinak router mám v místnosti, kde je notebook a žádná věc signálu necloní. Nevíte kde může být problém? Díky za pomoc
wifi router problém
že by nikdo nevěděl??divné...
snad to napíšu dobře....
v síťových přípojeních otevřeš síťovku pro bezdrátové připojení a najdeš tam podrobnosti.tam si opiš IP a adresu,masku,bránu a DHCP které ti přidělil routr.
pak v síťovce otevři vlastnosti a příslušný protokol Tcp,zruš automatické přidělování IP adresy a DNS a vypiš vše ručně.ok,zavřít...
a snad už to nebude padat
není tam co zkazit,pokud to nepojede,zatrhni zpět automatické přidělení IP.......
snad to napíšu dobře....
v síťových přípojeních otevřeš síťovku pro bezdrátové připojení a najdeš tam podrobnosti.tam si opiš IP a adresu,masku,bránu a DHCP které ti přidělil routr.
pak v síťovce otevři vlastnosti a příslušný protokol Tcp,zruš automatické přidělování IP adresy a DNS a vypiš vše ručně.ok,zavřít...
a snad už to nebude padat
není tam co zkazit,pokud to nepojede,zatrhni zpět automatické přidělení IP.......
Qosmio F50-108
LadikuDOB, co mas za router? Typuju to na Huawei od O2.
Jaky mas adapter v notebooku? Je to Intel?
Podle me ti rucni prideleni ip adresy nepomuze.
Pokud je to opravdu ten Huawei, doporucim ti jedine pripojeni pres kabel, nebo vymenu routeru.
Jaky mas adapter v notebooku? Je to Intel?
Podle me ti rucni prideleni ip adresy nepomuze.
Pokud je to opravdu ten Huawei, doporucim ti jedine pripojeni pres kabel, nebo vymenu routeru.
Toshiba TECRA R10, C2D SP9300, NVS150, 4GB, 250GB/5400rpm., XPP SP3, 3yr NBD on-site
"Only two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the former."
Albert Einstein
"Only two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the former."
Albert Einstein