ovladače
-
- občas něco napíše
ovladače
Ahoj, prosil bych o radu, nainstaloval jsem si na notebook který je uveden v popisu(Fujitsu siemens) W XP, puvodne tam byly Visty,ale s temy jsem nebyl spokojen, stalo se to,ze mi nejde zvuk a pravdepodobne ani VGA zobrazeni. Chci se zeptat co mam nainstalovat aby mi slapaly winy v pohode. predem dik za radu. Michal
1.Notebook-HP G7000, 1,6Ghz, 2G ram, Intel Media Graphics Accelerator X3100 160Gb HDD, Vista Home Premium (notas v cudu). 2.Notebook-Fujitsu Siemens Amilo, Itel Core Duo 2.0 Ghz, 2G ram, 160 GB SATA, ATI Radeon Xpress 200M, Vista Home Basic
-
- občas něco napíše
http://www.drivers-xp.com/fujitsu-sieme ... -download/
zkus tady.
a jestli ti to pak pojede, tak si je raději někam pak vypal, nebo nějak zálohuj, na webu fujitsu nejsou, tak abys měl pro příště menší starosti s případným reinstalem. I když, až bude "příště", nejspíš už pojedeš na sedmičkách... nějak nevím, proč ještě přechízet na xp, ty sedmičkou jsou velice vydařené, věčně xp používat i tak nemůžeme.. (taky přemýšlím o přechodu xp-> seven, no zatím nějak buď není čas, nebo se mi nechce...
)
zkus tady.
a jestli ti to pak pojede, tak si je raději někam pak vypal, nebo nějak zálohuj, na webu fujitsu nejsou, tak abys měl pro příště menší starosti s případným reinstalem. I když, až bude "příště", nejspíš už pojedeš na sedmičkách... nějak nevím, proč ještě přechízet na xp, ty sedmičkou jsou velice vydařené, věčně xp používat i tak nemůžeme.. (taky přemýšlím o přechodu xp-> seven, no zatím nějak buď není čas, nebo se mi nechce...

kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro