Instalace Win7
Instalace Win7
Ahoj,prosím o radu.Mám Aspire 7730G,v biosu jsem dal bootovat z cd rom a v mechanice mám win7.Když mi najelo bootování a instalace win7 tak jsem zadal nová vlastní instalace ale napsalo mi to,že pokud je na disku C kam to chci instalovat něco staršího tak mi to přesune do složky windows old.Neměl jsem prvně to C zformátovat a pak dát bootování a instalaci??? U starýho počítače mi to při instalaci XP formátovalo prvně disk. Díky Sláva
Ne vše je v pořátku ja sem dělal upgrade ,ale na stolním pc sem dělal instalaci s XP na Win 7 normálně sem dal přeinstalovat sistém tu složku jak si řikal co ti to napsalo je v pořátku ta je v C disku do toho se ti uloží ten starý sistém v tvém případě ta vista. Ta složka budemím velikost sistému asi 20Gb samozřejmě jde smazat ,ale jak jí smažeš tak už vistu přes skratku ALT+F10 nevrátíš musel bys použít ty zálohovací cd(které si snad při koupi notebooku udělal. když ne tak smaž disk aby tam byl jen OS a prověd zálohu.... protože kdybys tam měl hry a další věci tak bysi to zálohoval i stím a potřeboval bys mnoho dvd takle ti na OS stačí jen 2dvd 4.7Gb). Pak jak by ri win 7 neseděl tak se právě ta vista dá vrátit přes ty dvd spět.