PQSERVICE
PQSERVICE
Ahoj,prosím o radu.Nainstaloval jsem do 7730G kde byly wisty nově win7 64 ult. a dřív jsem měl pevný disk C a D a PQSERVICE nebylo vidět.Po instalaci se mi ve složce Počítač objevilo : Disk C -systém , Disk D PQservice -který je teď vidět a Disk E a Dvd F. Je to dobře? Dík
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
slava68 píše:Po recovery zpět na Wisty se PQSERVICE schovalo,ale teď mám Acer Disk C: , D:dvd Disk E: .
Jak mám udělat abych měl jak to bylo dříve Disk C Disk D a E dvd?
Díky
Spusti tu inštalaciu z PQSERVICE, alebo cez norton ghost15 si sprav obraz disku na USBkluš, vymaž C:/, v nortone ho označ ako activne a vlož tu zalohu naspet z USB kluča a visledok bude taky že budeš mat disk C:/ a D:/, za 45minut to maš spravene, kluč treba velkosti 16Giga.
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Vlastimil91 píše:jo to máš pravdu tam jdou disky i rozdělovat ,ale už nevím jak se slučujou
Na to je soft trebarz Paragon 2008 alebo Parted Magic, ja použivam najviac Paragon a niekdo acronis, to je vec praxe v čom sa naučíš robit
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk