Čau lidi,
mám velký problém na notebooku. Koupil jsem si před 2 měsíci Acer Aspire 55420G-504G50Mn. K notebooku byl OS Win 7 HP 64bit CS. Zhruba 2 dny po instalaci jsem si všiml, že mi na obrazu zobrazují žluté čtverečky (pokud e to na bílém podkladu, jinak jsou čtverečky dle smíchání barev podkladu a žluté) nejlépe vše uvidíte na obrázku.
Tento problém je jak na výše uvedeném os Win7 64bit, tak i ve Vistách 32bit. Jsem z toho na narvy. S acerem to řešíme zatím po emailu. Ale nic moc. Spíš teda nic. Na reklamaci to dát nemohu. Notebook potřebuji jak na doma, tak i pro pracovní účely.
Ten problém se zobrazuje všude. Jak při kancelářské práci, tak při brouzdání po netu nebo prohlížení fotek a tak.Navíc se to zobrazuje i při práci na ext. LCD
Zde jsou odkazy na fotky:
http://img204.yfrog.com/img204/7218/pik ... obraze.jpg
http://img638.imageshack.us/img638/5937 ... raze2a.jpg
Pokud jste se s tím někdo setkali tak mi tu napište čím by to mohlo být.
Díky
Problém se zobrazením na ntbk Aspire 5542G
díky. dostal jsem už stejnou odpověď od jiného uživatele.
počkám ještě do zítřka na odpověď z aceru. Psal jsem si s nimi ohledně té vady.
Na reklamaci sem ho nechtěl posílat, protože vím jak chodí reklamace (lhůty se dosdržují na max --tj 30 dní) navíc já nemám druhý notebook, který bych mohl používat na místo toho mého.
Ale holt se budu muset sželet mého notebooku a zaslat jim ho na reklamaci.
¨
Zítra se každopádně uvidí.
Jestli jste se s tím někdo už setkal tak mi sem napište.
Díky
počkám ještě do zítřka na odpověď z aceru. Psal jsem si s nimi ohledně té vady.
Na reklamaci sem ho nechtěl posílat, protože vím jak chodí reklamace (lhůty se dosdržují na max --tj 30 dní) navíc já nemám druhý notebook, který bych mohl používat na místo toho mého.
Ale holt se budu muset sželet mého notebooku a zaslat jim ho na reklamaci.
¨
Zítra se každopádně uvidí.
Jestli jste se s tím někdo už setkal tak mi sem napište.
Díky
tak to bylo rychlé.
právě s reklamacemi nemám moc dobré skušenosti.
Při reklamaci telefonů to bylo vždy do posledního dne opravy. a u opravy grafiky to taky nebylo nijak slavné.
proto i můj ostych vůči reklamacím.
i tak jej stejně asi budu muset odeslat na reklamaci. nic jiného mi asi stejně nezbyde.
právě s reklamacemi nemám moc dobré skušenosti.
Při reklamaci telefonů to bylo vždy do posledního dne opravy. a u opravy grafiky to taky nebylo nijak slavné.
proto i můj ostych vůči reklamacím.
i tak jej stejně asi budu muset odeslat na reklamaci. nic jiného mi asi stejně nezbyde.
Ahoj,
co myslíš tím náladovým pixelem?
Mno jinak u toho mého problému jsem udělal tu věc, že jsem odinstaloval ovladače od ati a nechal jsem, aby si systém vyhledal vlastní. Mno a jak to vypadá, tak je to zatím jakš takš. Mno uvidíme ještě. Je pravda, že ten notebook mám po odstranění ati ovladačů zaplý asi necelé půl hodky.
EDIT: je dost možné, že by to bylo i ovladčem...????
EDIT 2: tak je to úplně stejné i s ovladačem z widlí. Chjo..........
Asik nezbývá nic jiného než reklamace
co myslíš tím náladovým pixelem?
Mno jinak u toho mého problému jsem udělal tu věc, že jsem odinstaloval ovladače od ati a nechal jsem, aby si systém vyhledal vlastní. Mno a jak to vypadá, tak je to zatím jakš takš. Mno uvidíme ještě. Je pravda, že ten notebook mám po odstranění ati ovladačů zaplý asi necelé půl hodky.
EDIT: je dost možné, že by to bylo i ovladčem...????
EDIT 2: tak je to úplně stejné i s ovladačem z widlí. Chjo..........
Asik nezbývá nic jiného než reklamace
Napsal sem náladový, protože vadný mi přijde nepřesné.....spíš má problémy se zobrazením některých barev, například na černém pozadí plochy svítí červeně, a někdy prostě funguje jak má.
Mě ovladač jednou za několik dní vypadne, obraz se ztratí a po několika sekundách je úspěšně obnoven, ale žádné skvrny mi to nedělá.
Takže asi reklamace.
Mě ovladač jednou za několik dní vypadne, obraz se ztratí a po několika sekundách je úspěšně obnoven, ale žádné skvrny mi to nedělá.
Takže asi reklamace.
Acer Aspire One 5542G-504G50Mn
AMD Turion X2 2,2 GHz
Ati Mobility Radeon HD 4570 512 MB VRAM
4 GB RAM
500 GB HD
AMD Turion X2 2,2 GHz
Ati Mobility Radeon HD 4570 512 MB VRAM
4 GB RAM
500 GB HD