MSI GX630 a 64bit OS
MSI GX630 a 64bit OS
Zdravím všechny, mám bohužel jednu špatnou zprávu, kterou mě MSI docela naštvalo. Prohlížel jsem MSI forum kvůli problému se sleep modem na 64 bit OS(je jedno jestli Win Vista nebo Win 7) a technik z MSI tam objasnil, že MSI nepodporuje u všech jeho NB 64 bitové OS. Dokonce u GX630 nemá v plánu ani ovladače na 32bit Win 7. Prý "staré" modely nejsou prioritou. Zvláštní přitom je, že GX620 je úplně stejně starý model a na ni ovladače jsou již k dispozici. Tak nevím co si mám o firmě MSI myslet.
Tady je odkaz na to forum:
http://forum-en.msi.com/index.php?topic=130514.0
Tady je odkaz na to forum:
http://forum-en.msi.com/index.php?topic=130514.0
- Chlebovnik
- guru
- Chlebovnik
- guru
A já měl pocit, že tohle byla záležitost ovladačů GK, hodně se o tom mluvilo na laptopvideo2go.
Zkoušeli jste nějaké novější ovladače? Např. 191.xx ?
Zkoušeli jste nějaké novější ovladače? Např. 191.xx ?
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
-
- občas něco napíše
Zasa blbosti .... MSI podporuje OS 64bit nemal som problem absolutne co k tomu treba :
1.ORIGINAL SYSTEM NIE PRE -ACTIVATED alebo original ale zohnat funkcny aktivator
2.Ovladace z www.nvidia.com /www.intel.com www.realtek.cz atd s webu msi aj tak polka nejde a SCM ide aj pod 64bit OS
doporucujem Vistu 64 pretoze 7 ide hrozne
Testovane u :EX600X,GX620X,GT628X
XP64 - XP JE BLOBOST STARA ale ak ma niekto 4gb ram ani neuvazujte lebo nepojde spanok ani hibernacia
1.ORIGINAL SYSTEM NIE PRE -ACTIVATED alebo original ale zohnat funkcny aktivator
2.Ovladace z www.nvidia.com /www.intel.com www.realtek.cz atd s webu msi aj tak polka nejde a SCM ide aj pod 64bit OS
doporucujem Vistu 64 pretoze 7 ide hrozne
Testovane u :EX600X,GX620X,GT628X
XP64 - XP JE BLOBOST STARA ale ak ma niekto 4gb ram ani neuvazujte lebo nepojde spanok ani hibernacia
ot: XXXCompany prosim prestan uz s tou demagogii o W7, ze tobe na nejakym notasu moc nesli, neznamena ze nikomu jinemu jit nemohou.
Vsichni znami, kteri presli at z XP nebo z Vist na W7 si je nemohou vynachvalit.
Ja sam mam zatim XP, ale az budu upgradovat, rozhodne na nejnovejsi system, cili W7. Pravda, stoji cca 4500kc, ale uz budou na porad a na jakemkoliv dalsim pocitaci.
Vsichni znami, kteri presli at z XP nebo z Vist na W7 si je nemohou vynachvalit.
Ja sam mam zatim XP, ale az budu upgradovat, rozhodne na nejnovejsi system, cili W7. Pravda, stoji cca 4500kc, ale uz budou na porad a na jakemkoliv dalsim pocitaci.
Acer Predator 17 - i7-6700HQ N970m 6GB VRAM
Asus G73JH - i7-920XM, SSD SX900
MSI GX700-061CZ T9500 2.6Ghz N9600mGT
Asus G73JH - i7-920XM, SSD SX900
MSI GX700-061CZ T9500 2.6Ghz N9600mGT
gx630 a win7
ako sa to riesi u v inom vlakne
win7 32bit a gx630 z vlastnych skusenosti funguje v pohode bez akychkolvek problemov so sleep modom... a nechapem co za haluz si napisal ze MSI neplanuje vydat ovladace na gx630, skus lepsie hladat. dam ti tip -> stranka vyrobcu a nie neaky technik, co nemusi byt technikom
http://eu.msi.com/index.php?func=downlo ... od_no=1513
win7 32bit a gx630 z vlastnych skusenosti funguje v pohode bez akychkolvek problemov so sleep modom... a nechapem co za haluz si napisal ze MSI neplanuje vydat ovladace na gx630, skus lepsie hladat. dam ti tip -> stranka vyrobcu a nie neaky technik, co nemusi byt technikom
http://eu.msi.com/index.php?func=downlo ... od_no=1513
-
- občas něco napíše
mna by zaujimalo jedno : naco si davate 64bit OS, ked mate max4GB RAM ? nepoviem, keby mate 8GB a na nieco potrebujete strasne vela RAM... ale ak mate 64bit OS a pravdepodobne na nom mate vacsinou pustene emulovane 32bit aplikacie, tak je to podla mna zbytocnost... teda ak nepouzivate nejaky special 64bit software
1.) Win 7 64bit běhaj úplně suprově. Nevidim žádnej problém, naopak, win vista ti to zpomalí ještě víc.
2.) ten problém se spánkem mám taky a nevim, jak to vyřešit... Asi zkusim novej BIOS a mělo by to jít - ale to poslední, co budu dělat, je ho instalovat doma na koleni, jak mi někdo poradil, protože se musí otevřít NB... A já nechci přijít o záruku. Vždycky bliká když spí, zmáčknu tlačítko napájení, svítí už nepřerušovaně, ale obrazovka je černá. Od té doby spánjek zásadně nepoužívám
3.) na stránkách MSI jsou všechny ovladače, i když to vypadá, že ne. Kdyžtam neni 64 bit, stáhni pro 32 bit, když tam neni win 7, stáhni pro win vista, všechno by mělo fachat bez problémů.
2.) ten problém se spánkem mám taky a nevim, jak to vyřešit... Asi zkusim novej BIOS a mělo by to jít - ale to poslední, co budu dělat, je ho instalovat doma na koleni, jak mi někdo poradil, protože se musí otevřít NB... A já nechci přijít o záruku. Vždycky bliká když spí, zmáčknu tlačítko napájení, svítí už nepřerušovaně, ale obrazovka je černá. Od té doby spánjek zásadně nepoužívám
3.) na stránkách MSI jsou všechny ovladače, i když to vypadá, že ne. Kdyžtam neni 64 bit, stáhni pro 32 bit, když tam neni win 7, stáhni pro win vista, všechno by mělo fachat bez problémů.
Aktuálně Toshiba Satellite L755-18N/ Intel Core i3 2310M 2,1GHz/ NVIDIA GeForce GT525M.
Měl jsem MSI GX633X-051CZ - MSI už nikdy.
Měl jsem MSI GX633X-051CZ - MSI už nikdy.
-
- občas něco napíše
Ahoj lidi, prave resim problem s instalací WIN7 64bit na ASUS GX620x.
Stejne jako spousta jinejch tak nemuzu sehnat ovladace. Na MSI jsou jen pro 32 bit. Tak ze mam podle toho co zde ctu stahnout ty 32bity a nainstalovat to na 64bitovej syystem a vse bude OK??
TO - Kubik-kubik- v podpisu mas 7čky 64 bitu a na MSI ani na ten tvuj notas oficialne ovladače nejsou. ty si to udelal stejne jak rika dan0044 ???
Nechce se mi moc shazovat system a pak ho tam cpat zpatky az zjistim ze to nejde s tema ovladacema.
A jeste je divna jedna vec.Momentalne tam je nainstalovany WIN Vista 64 Bit. a na to byly ovladace na CD. Ale na MSI ke stazeni taky nejsou.
Stejne jako spousta jinejch tak nemuzu sehnat ovladace. Na MSI jsou jen pro 32 bit. Tak ze mam podle toho co zde ctu stahnout ty 32bity a nainstalovat to na 64bitovej syystem a vse bude OK??
TO - Kubik-kubik- v podpisu mas 7čky 64 bitu a na MSI ani na ten tvuj notas oficialne ovladače nejsou. ty si to udelal stejne jak rika dan0044 ???
Nechce se mi moc shazovat system a pak ho tam cpat zpatky az zjistim ze to nejde s tema ovladacema.
A jeste je divna jedna vec.Momentalne tam je nainstalovany WIN Vista 64 Bit. a na to byly ovladace na CD. Ale na MSI ke stazeni taky nejsou.
Compal HL90, Cor 2 Duo-Peryn 2,53Ghz-6 MB casch, 4Gb RAM DDR2 800Mhz, 320GB 5400rpm, GeForce 9600M GT 512MB. WIN Vista 64bit