Přepínání grafik u xa 3530
Přepínání grafik u xa 3530
Dobrý dem. Mam ntb Fujitsu siemens xa 3530. Nainstaloval sem si Win 7 build 7057, vsechny ovladace se nainstalovaly a aktualizovali sami bez jakehokoliv problemu. V ntb mam integrovanou grafickou kartu Ati Radeon HD 3200 a externi grafiku Ati Radeon HD 3650. Mezi grafikami mi nejde prepinat... ani pomoci dotykoveho panelu LighTouch ani pres ati control center. pomoci LightTouch se na monitoru objevi ikonka jakoze dochazi k prepnuti ale nic se nestane a pres control center se nezacne tocit ano kolecko u kurzoru, jako ze se neco deje... nevite nekdo jak to opravit? Rad bych win 7 pouzival jako primarni system ale todle me docela omezuje... predem dekuji za kazdou radu...
3530 grafika
Hi nemám sice naistalované 7, ale stejný problém jsem měl po špatné instalaci driveru na grafiku. Tak jsem si stáhl nejnovější drivery, upravil je a už funguje přepíná grafikama.
Btw. jak ti ty 7 jedou? Je nárust výkonu? Nebo baterií?(na rovnováhu mám kolem tří hodin). Díky za info.
Btw. jak ti ty 7 jedou? Je nárust výkonu? Nebo baterií?(na rovnováhu mám kolem tří hodin). Díky za info.
Přepínání grafik
Hi tak jsem sám ozkoušel to přehrání toho grafického driveru na přepínání grafik, a bohužel to nepomáhá. Tak kdyby někdo věděl, opravdu bych radu ocenil.
Co se týče Seven:
Také mi příjde, že je systém rychlejší (čistá instalace 15min.). A i vizuálně funguje pěkně. Ovladače se nahrály skoro samy (doplnil jsem jenom launch manager). Bohužel nedokážu zkrotit větráček, který pořád jede a teplota je stabilně na 50° a více.
PS: U Vist, notebook při každém připojení nebo odpojení zdroje nepřijemně pípal. U 7 ani pip
Co se týče Seven:
Také mi příjde, že je systém rychlejší (čistá instalace 15min.). A i vizuálně funguje pěkně. Ovladače se nahrály skoro samy (doplnil jsem jenom launch manager). Bohužel nedokážu zkrotit větráček, který pořád jede a teplota je stabilně na 50° a více.
PS: U Vist, notebook při každém připojení nebo odpojení zdroje nepřijemně pípal. U 7 ani pip
Přepínání grafik
Win 7, způsob možná zdlouhavý, ale funkční.
Pravé tlačíko na plochu=>Rozlišení obrazovky=>Změnit zobrazený monitor (monitor 1 = 3200; monitor 2 =3650) Použít
Toť vše. Takhle to měním na hraní.
Jenom jeden menší zádrhel. Když mám monitor 2, nejde korigovat intezita jasu. Musí se skočit zpět na 1.
Pravé tlačíko na plochu=>Rozlišení obrazovky=>Změnit zobrazený monitor (monitor 1 = 3200; monitor 2 =3650) Použít
Jenom jeden menší zádrhel. Když mám monitor 2, nejde korigovat intezita jasu. Musí se skočit zpět na 1.
Přepínání grafik
Win 7, způsob možná zdlouhavý, ale funkční.
Zpět na „notebooky Fujitsu (dříve Fujitsu Siemens)“