Ahoj,
mám takový dotaz. Všude na netu čtu, že se dá graf. karta (Intel GMA 4500M) na mém NB díky sdílené paměti vytáhnout až na 1 759 MB u 64bitového OS a 4Gb ram (což oboje mám), ale bohužel nevím jak. V biosu to není, pokud jsem se špatně nedíval.
Poradí mi někdo?
Předem díky.
Graf. karta na L500 - 1GF
Prosim te,nad tim vubec nepremejslej...Za prvy se ta pamet prideluje automaticky,podle toho kolik je potreba a za druhy- tahle grafika nevyuzije ani 256MB, takze to vubec neres, ta nerealna hodnota je jenom marketingovej blabol.
Uvedom si, ze do nejvykonnejsich mobilnich gpu se dava 1GB pameti a ty grafiky jsou 20x silnejsi nez ta tvoje 4500.Proc by to asi delali?
Btw grafika co mam v ntb je cca 2x vykonejsi nez ta tvoje intelacka a vis kolik ma pameti? 128MB (wow).Takze asi tak.
Uvedom si, ze do nejvykonnejsich mobilnich gpu se dava 1GB pameti a ty grafiky jsou 20x silnejsi nez ta tvoje 4500.Proc by to asi delali?
Btw grafika co mam v ntb je cca 2x vykonejsi nez ta tvoje intelacka a vis kolik ma pameti? 128MB (wow).Takze asi tak.
Toshiba TECRA R10, C2D SP9300, NVS150, 4GB, 250GB/5400rpm., XPP SP3, 3yr NBD on-site
"Only two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the former."
Albert Einstein
"Only two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the former."
Albert Einstein
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“