Tecra A10-11M problem zo zvukom
Tecra A10-11M problem zo zvukom
ahoj vsetkym, mam problem s ntb a to ze nevydava ziadny zvuk. Pustim mp3 alebo film a nic nepocujem ani ked startuju Visty. Prosim poradte kde moze byt problem a ako by som ho vyriesil.
Musis zvysit hlasitost
A nebo odpoj sluchatka,repraky nehrajou,kdyz jsou sluchatka pripojeny.
Fakt nevim,co ti na to jinyho napsat,protoze na problem 'ono to nehraje' se fakt neda odpovidat.Musel bys to trochu upresnit...
A nebo odpoj sluchatka,repraky nehrajou,kdyz jsou sluchatka pripojeny.
Fakt nevim,co ti na to jinyho napsat,protoze na problem 'ono to nehraje' se fakt neda odpovidat.Musel bys to trochu upresnit...
Toshiba TECRA R10, C2D SP9300, NVS150, 4GB, 250GB/5400rpm., XPP SP3, 3yr NBD on-site
"Only two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the former."
Albert Einstein
"Only two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the former."
Albert Einstein
tak nevim,ale na stary toshibe co jsem mel byl potenciometr jeste hardwarova zalezitost,nyni je to reseno softwarove,takze treba nebude chyba primo v potenciometru?
kazdopadne jestli jsi vyzkousel ruzne moznosti a nic se nezmenilo,tak je asi servis nejlepsi zpusob.a jeste kdyz ti rekli ze to tecry delaji (i kdyz u te moji jsem si niceho nevsiml).
tak dej pak vedet co s tim bylo.
kazdopadne jestli jsi vyzkousel ruzne moznosti a nic se nezmenilo,tak je asi servis nejlepsi zpusob.a jeste kdyz ti rekli ze to tecry delaji (i kdyz u te moji jsem si niceho nevsiml).
tak dej pak vedet co s tim bylo.
Toshiba TECRA R10, C2D SP9300, NVS150, 4GB, 250GB/5400rpm., XPP SP3, 3yr NBD on-site
Albert Einstein
Albert Einstein
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“