Acer Aspire 5920g - nejde spustit
Acer Aspire 5920g - nejde spustit
Nazdar pánové,nemůžu spustit notebook,zmáčknu tlačítko,kontrolky v pravo se rozsvítí i power tlačítko,ale je pořád černá obrazovka,a po 3-4 sec.se vypne i ventilátor grafiky. Před nedávnem to bylo to samé,s tím rozdílem,že jsem tlačítkem power počítač vypnul a hned zapnul a notebook najel v poho. To samé jsem musel udělat i při restartu notebooku- vypnout zapnout a pak najel. No a teď nejde rozjet vůbec. Nevíte prosím,kde může být asi závada,myslím si někde na základní desce.Nebo, kolik může stát oprava?Děkuji za jakékoliv info.
-
- guru
To bude asi vadná základní deska nebo grafická karta. GeForce 8 se docela kazí. Jestli to není v záruce tak nová základovka bude stát tak 3.000-5.000 Kč, grafika se dá sehnat levněji, snad.
HP 8710p - C2D T7200 2.0GHz, NVIDIA Quadro 320M 256MB DDR3, 4 GB DDR2, HDD 250 GB SATAII 5400ot., 17" WXGA+ 1440x900, Windows 7 Professional x64.
stejný problém
ahoj, zdá se, že řeším stejný problém. jak to dopadlo u vás?
(stav: počítač prý byl uveden do hibernace, při dalším pokusu ho zapnout se ale vůbec nerozsvítí monitor a je vidět, že počítač nijak nenabíhá, svítí jen multimediální čudlíky napravo od klávesnice a bluetooth čudlík velvo, ovladač wifi ne. po stisknutí tlačítka napájení se počítač rovnou "vypne", ale já myslím, že se ani pořádně nevypne, protože to by pak přece po zapnutí musel naběhnout, pokud není něco úplně špatně...
(stav: počítač prý byl uveden do hibernace, při dalším pokusu ho zapnout se ale vůbec nerozsvítí monitor a je vidět, že počítač nijak nenabíhá, svítí jen multimediální čudlíky napravo od klávesnice a bluetooth čudlík velvo, ovladač wifi ne. po stisknutí tlačítka napájení se počítač rovnou "vypne", ale já myslím, že se ani pořádně nevypne, protože to by pak přece po zapnutí musel naběhnout, pokud není něco úplně špatně...
hp elitebook 8730w RGB LED dream colour display/intel c2 quad q9000/4GB ddr2 ram/nvidia quadro 2700FX
acer aspire 5920g/intel c2d t7300/2GB ddr2 ram/nvidia geforce 8600m gt/ubuntu linux+win vista
acer aspire 5920g/intel c2d t7300/2GB ddr2 ram/nvidia geforce 8600m gt/ubuntu linux+win vista