Ahoj lidi.
Mám problém s Media Smart TV live:
1. podporuje vám to češtinu? mě to místo diakritiky piše klikyháky
2. Když sleduju pořady( většinou NOVU či COOL) tak se obraz sekne a a pak už nejde přeladit na žádnou stanici, když vypnu a zapnu aplikaci, tak to napíše ,že nemůže najít TV kartu (Přitom když zpustím externí program BrazeHDTV tak vše jede ok)
3. po 7 dní už SmartMedia Nenajde žádnou Tv card při prvním zapnutí.
-> Samozřejmě jsem zkusil jak reinstalovat všechny ovladače na TV card i Tuner a taky samotnou aplikaci Media Smart TV live
Problem s webkou:
Jde nějak líp nastavit obraz webky?
nastavoval jsem to ve SmartMedia i přez Skype a obraz je stále nemožný:
Ve dne to ujde, ale v noci při rožnuté lampičce je to fakt blbí. Mám modrej ksicht (ve skutečnosti nemám, nejsem šmoula).
I blbej ACER Aspire 3690 4 roky starej si s vyvážením barvy za šera poradí líp.
Jinak co si jinak myslíte o HP DV7 2220EC? Doporučil by mi někdo jiný v jeho cenové relaci? Jinak uživatelům tohoto notebooku bych požádal o zkušenosti i dobré rady.
Děkuji Moc za věškeré odpovědi.
HP PAVILION DV7 2220ec- Problém s TV a Webcam
Mám s tím ten samý problém. Hraje asi 10 vteřin a pak se to sekne. (v menu dole si pak muzu přehravat tech 10 sekund dokola ale nic vic).
Taky mi to někdy špatně nastaruje, že žádnou TV card nenajde.
Už jsi to rozchodil?
Taky mi vadí, že jsou dole jen ikonky, ale nevysvítí její vlastnosti pro ovládání, dá se to někde dohledat? Většina mi je jasných, ale některé ne. V manuálu šetří papírem.
A ten Blaze HDTV tedy šlape i s češtinou?
S tou webkou ti už taky někdo někde poradil?
V té cenové relaci jsem ještě vážně uvažoval o Acer 7738G-874G64MN
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 0000000UIG
Mělo toho dost navíc, ale nakonec jsem se přiklonil zpracování a vzhledu HP.
Díky za info
Taky mi to někdy špatně nastaruje, že žádnou TV card nenajde.
Už jsi to rozchodil?
Taky mi vadí, že jsou dole jen ikonky, ale nevysvítí její vlastnosti pro ovládání, dá se to někde dohledat? Většina mi je jasných, ale některé ne. V manuálu šetří papírem.
A ten Blaze HDTV tedy šlape i s češtinou?
S tou webkou ti už taky někdo někde poradil?
V té cenové relaci jsem ještě vážně uvažoval o Acer 7738G-874G64MN
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 0000000UIG
Mělo toho dost navíc, ale nakonec jsem se přiklonil zpracování a vzhledu HP.
Díky za info
HP Pavilion dv7-2220ec
Vyřešeno
Jediný řešení je reklamace. tak jsem to vyřešil já v Alza.cz a druhý den my dali novej a můžu potvrdit, že chybu při hledáni tuneru či programu nebyla.
Co doporučuji tak se dívám na TV přes Windows media center.
Webka: Po výměně jela krásně a rozhodně o moc kvalitněji. I když teď mám v pokoji tmu, tak jdu krásně vidět.
Takže reklamuj. Jiná volba není.
Jinak Já bych do Aceru nešel asi. Sestra má Acer a po 4 letech ( Já vím je to hodně) ho má popraskanej a vrže pořád. Se bojím aby se nerozlomil uplně a to se s tím notebookem necestovalo.
Co doporučuji tak se dívám na TV přes Windows media center.
Webka: Po výměně jela krásně a rozhodně o moc kvalitněji. I když teď mám v pokoji tmu, tak jdu krásně vidět.
Takže reklamuj. Jiná volba není.
Jinak Já bych do Aceru nešel asi. Sestra má Acer a po 4 letech ( Já vím je to hodně) ho má popraskanej a vrže pořád. Se bojím aby se nerozlomil uplně a to se s tím notebookem necestovalo.
Re: Vyřešeno
Přes ten Win Media center to fakt jede moc dobře. I češtinu skvěle podporuje.
Jen ještě nevím jestli se to dá ovládat dodávaným dálkovým ovladačem HP.
Na tom vyměněném NTB v TV live už problém s diakritikou nemáš?
Na webce ksicht modrej nemám, jen zeď za mnou je od lampičky namodralá. Podání barev je v rámci možností. Když máš v pokoji úplnou tmu tak mi chceš říct, že i tak jsi vidět? A to nemyslím jen siluetu hlavy.
Taky jsem někde četl, že webka je 2Mpix, ale já vidím jen 0,3 Mpix 640x480).
Ještě dost k Express card slotu - jak se to otevírá? Mám to vydloubnout nehtem? Je to jen záslepka? Nerad bych k tomu přistoupil neodborně. Ještě jsem takové provedení neviděl.
Jinak Acery od té doby co se začaly vyrábět v Čině a ne na Taiwanu a v jiných prdelích jsou prý o mnoho kvalitnější než bývávalo.
Díky moc za info
Jen ještě nevím jestli se to dá ovládat dodávaným dálkovým ovladačem HP.
Na tom vyměněném NTB v TV live už problém s diakritikou nemáš?
Na webce ksicht modrej nemám, jen zeď za mnou je od lampičky namodralá. Podání barev je v rámci možností. Když máš v pokoji úplnou tmu tak mi chceš říct, že i tak jsi vidět? A to nemyslím jen siluetu hlavy.
Taky jsem někde četl, že webka je 2Mpix, ale já vidím jen 0,3 Mpix 640x480).
Ještě dost k Express card slotu - jak se to otevírá? Mám to vydloubnout nehtem? Je to jen záslepka? Nerad bych k tomu přistoupil neodborně. Ještě jsem takové provedení neviděl.
Jinak Acery od té doby co se začaly vyrábět v Čině a ne na Taiwanu a v jiných prdelích jsou prý o mnoho kvalitnější než bývávalo.
Díky moc za info
HP Pavilion dv7-2220ec
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“